Vacature

Wij bouwen dagelijks aan een circulaire toekomst.

Fiberplast Group is op zoek naar een
webmaster/online marketeer
(24 tot 32 uur per week)

Ben jij de energieke en positieve persoonlijkheid met flexibiliteit en ambitie in je genen geweven en wil jij samen met ons bouwen aan een circulaire wereld? Technisch inzicht is je tweede natuur, iets wat jou een voorsprong geeft op velen in jouw vakgebied. Je scherpe geest bedenkt steevast concepten waarmee je Fiberplast kan onderscheiden van de rest.

Je ogen, altijd open en alert, zien trends en ontwikkelingen als eerste. Met je creativiteit weet jij deze om te zetten in kansen. Converterende promoties worden door jou uitgewerkt en met precisie ingezet via social media. Je hebt een onmiskenbaar talent om de aandacht van het publiek te trekken en vast te houden.

Het schrijven van blogs is een routineklus voor je. Je vingers dansen over het toetsenbord en schrijven stukken die even informatief als boeiend zijn. Hier houdt je expertise niet op. Je hebt de gave om onze website in WordPress functioneel, onderscheidend en vooral goed vindbaar te houden. Je hebt de drive om onze content op websites van derden (architecten- en bouwdatabases) continue te monitoren en te optimaliseren. Je werkt aan het uitbouwen van de merken. Met een voorliefde voor detail, geeft het je voldoening om onze webshop (Prestashop) te onderhouden en verbeteren.

Tussen je drukke schema door, vind je het een fijne afleiding om de chatbox te bedienen en daarin waardevolle feedback te verzamelen die je vervolgens weer kunt omzetten in marketingcampagnes. Het voortdurend verhogen van de conversie van de webshops zie je als een spannende uitdaging, die je maar al te graag aangaat. Met je uitgebreide kennis van Google Analytics, Google Ads, SEO/SEA moet dit geen probleem zijn!

Bovendien lanceer je regelmatige verbetervoorstellen voor zowel bestaand als nieuw digitaal (Yumpu) drukwerk en brochures. Met ruime kennis van Adobe Indesign kun je deze ideeën zelf realiseren. Je bent een alleskunner in de digitale wereld, een persoonlijkheid die door je technische inzicht en ambitie het verschil maakt in de circulaire wereld van Fiberplast Group.

Jij past bij ons als

 • Jij je kunt vinden in bovenstaande verhaal.
 • Je wilt bouwen aan een circulaire toekomst.
 • Jij je kunt vinden in ons motto ‘afval is grondstof’.
 • Jij beschikt over een MBO4+ marketing gerichte opleiding en hebt ruime werkervaring hierin en/of je bent een HBO starter.

Wij bieden jou:

 • Een zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen initiatief.
 • Woensdag is het ‘broodjesdag’ en hoef je zelf geen lunch mee te nemen!
 • (Persoonlijke) Ontwikkelingsmogelijkheden, zowel verbredend als verdiepend.
 • Inspirerende werkomgeving binnen een open, informele en klantgerichte bedrijfscultuur.
 • Veel persoonlijke vrijheid, flexibele invulling van de uren.
 • Een eigen laptop.
 • Geregeld erop uit om gerealiseerde projectlocaties te bewonderen.
 • Twee keer per jaar met het hele team een gezellig avondje uit!
 • Collectieve 24 uurs ongevallenverzekering met wereldwijde dekking, een aansprakelijkheidsverzekering alsmede een WGA-GAT Plus verzekering.

Hebben wij jouw interesse gewekt en sta je te popelen om te beginnen? Solliciteer liever vandaag dan morgen op jouw eigen unieke wijze! Wil je meer weten over Fiberplast? Kijk dan op de website www.fiberplast.nl. Voor jouw sollicitatie en/of meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Walter Wieten via telefoonnummer 0512-544503 (met uitzondering van week 31, 32 en 33 i.v.m. zomervakantie) of e-mail walter@fiberplast.nl.