Hondenschool inrichting

  Hondenschool inrichting – Alles voor binnen en buiten honden training omgevingen

  Fiberplast heeft de laatste jaren gemerkt dat er redelijk veel vraag naar ons materiaal voor hondenschool inrichting. Dit betreft zowel binnen oefenomgevingen als buiten trainingsvelden. Voor binnen omgevingen zijn met name onze rubbervloeren erg populair, terwijl buiten juist onze agility parcour speelobstakels erg gewild zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan balansbalken, kruiptunnels tot aan kleine stap- of spring obstakels. U bent hierbij vrij om uw eigen honden agilityparcour samen te stellen. Een belangrijk punt hierbij is dat de kleurvaste kunststof obstakels een lange levensduur hebben, weinig onderhoud behoeven en bestendig zijn tegen factoren als bijt- krab schade of urine. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden voor uw specifieke omgeving.

  Om deze markt iets beter te bedienen hebben wij een overzicht gemaakt van producten die wij kunnen aanbieden ten aanzien van hondentraining inrichting. Al deze producten hebben de volgende eigenschappen:

  • Circulair (een groen karakter)
  • Kleurvast
  • Slag- & slijtvast
  • Anti-slip (rubber)
  • Veilig
  • Lange levensduur
  • Onderhoudsarm
  • Optioneel te verankeren

  Hoewel het merendeel van onze producten gemaakt zijn voor speelplaatsen, sportscholen of stallen zijn deze ook uitermate geschikt gebleken voor hondentraining omgevingen!

  Aanbod – Klik op afbeelding voor meer info

  Kruiptunnel (klein)

  kruiptunnel

  Klimheuvels

  ramp

  Stapstenen

  gebogen traptreden

  Balansbalken

  balansbalk

  Stapdoelen

  steppin banden

  Manoeuvre

  Ingraafbare tunnels

  Vrijstaande tunnels

  Speelpanelen

  Drainage tegels

  drainage staltegels

  Projectvloeren

  koudgeprest pak veilig rubbervloer

  Maatwerk plaatmateriaal

  kleurvast plaatmateriaal

  Vraag ons gerust naar meer mogelijkheden die wij wellicht kunnen bieden bij het inrichten van uw hondenschool of agilityparcour! Wij hebben veel ervaring en kennis in huis.