Antislip stalbedekking

  Met anti-slip rubber stalbekleding van Enviroflex zult u voortaan vrijwel zonder valgevaar in de paardenstal rondlopen en zullen dieren comfortabeler liggen, (op)staan en bewegen. Deze rubber stalbekleding isoleert ook nog eens uitstekend, hierdoor kan de warmte in een stal beter bewaard worden tijdens koude periodes. Verder heeft de antislip rubber stalvloer ook een beschermde functie; het verkleint namelijk de kans op akelige gewricht- en huidbeschadigingen bij het dier. Een ander groot voordeel is dat u met deze slipvaste stalvloer minder stro of houtkrullen hoeft te strooien. Dit is natuurlijk kostenbesparend kijkend naar manuren en benodigd strooisel.

  Voordelen antislip stalmatten Enviroflex

  • Comfortabel voor mens & dier
  • Leverbaar in diverse diktes en afmetingen
  • Makkelijk in onderhoud
  • Snel te plaatsen
  • Verhoogd de algemene veiligheid in de stal

   

  Antislip rubber stalmatten op rol

  Met anti-slip rubber stalbekleding op rol kunt u een stal met een paar simpele handelingen voorzien van een hoogwaardig en veilig loopoppervlak. Wij kunnen als één van de weinige aanbieders antislip stalmatten op rol tot een breedte van maar liefst drie meter leveren.

   

  Losse slipvaste rubber stalmatten

  Tevens kunnen wij ook losse antislip rubbermatten met bobbel profiel leveren.

  • Bobbelprofiel bovenzijde
  • Fijne rib onderzijde
  • 17mm dik

   

  Kleur

  • Zwart

  Waarom kiezen voor stalrubber?

  Een gripvaste rubber stalgrond waarborgt mens en dier tegen mogelijk letsel en zorgt voor het benodigde comfort. De isolerende factor zorgt er daarnaast voor dat optrekkende kou geen kans krijgt, hierdoor blijft warmte beter behouden in de stal. Met name tijdens de winterperiode wordt dit erg gewaardeerd door mens en dier. Het hamerslag profiel van het rubber zorgt ervoor dat uw paarden veilig in de stal kunnen gaan (op)staan en bewegen. Standaard wordt rubberbekleding op rol voor de paardenstal voorzien van een nylon inlage. Dit maakt de matten zeer slag-, stoot- en slijtvast. Fiberplast stalvloerbekleding is leverbaar in diverse standaard lengtes en diktes, maatwerk afmetingen zijn echter ook een mogelijkheid. Voor een passend staladvies kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

  anti slip stalmatten op rol antislip

  Productiemogelijkheden

  Specificaties
  Top Profiel Bodemprofiel Breedte van de rol Rubber dikte
  Minimum Maximum Minimum Maximum
  Hamerslag Glad
  (dikte 4-5mm)
  91,50 cm 122 cm 4 mm 5 mm
  Glad
  (dikte 6-20mm)
  61,70 cm 300 cm 6 mm 20mm
  Micro Rib 61,70 cm 300 cm 10 mm 20mm
  Hamerslag 122,00 cm 300 cm 8 mm 20mm
  Materiaal NR ( natuur rubber)
  Weefselinlage Vanaf 6 mm mogelijk.T/m 5 mm dikte alleen op de bodem geperst weefsel mogelijk.