Resysta toebehoren

Resysta toebehoren

Hieronder vindt u alle informatie betreffende Resysta toebehoren. Deze producten hebben specifieke doeleinden en kunt u los bij- of nabestellen. Als u specifieke wensen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

Simowood toebehoren resysta logo biobased

Kleurbeits FVG – 6 jaar garantie

Speciale beits kleuren

FVG kleurbeits geeft u de mogelijkheid snel en gemakkelijk een kleur design op het Resysta oppervlak toe te brengen. Deze lak op basis van water is geur neutraal en droogt snel. De basis van het Resysta beits FVG-C bestaat uit een met water verdunde lak dat met een hoge kwaliteit pigment is gekleurd. De uiteindelijke kleur hangt uiteindelijk af van de toegepaste hoeveelheid. Resysta FVG-C beits wordt kant en klaar geleverd en moet niet verder worden verdund. Een enkele gallon (3,8 liter) kan ongeveer toegepast worden op 37m2 meter (circa 1 liter per 10m2), dit is grotendeels afhankelijk van de toepassing.

Resysta sealers - Glans - Eco - UV

coating en sealer

Resysta sealers – glans

RFS 10, 30, 50, 70 Resysta original Sealer

Beschikbaar in 4 verschillende niveaus van glans. Dit is puur afhankelijk van uw wensen en hoe het uiterlijk van het materiaal moet ogen. Hoe hoger het niveaus des te meer het Resysta materiaal glanst.

 

Eco sealer

Ook is er een Eco sealer ontwikkeld toepassingen in omgevingen waar strenge eisen worden gesteld aan de milieuvriendelijkheid van gebruikte materialen. Deze staat bekend onder de naam Resysta RCC50 Eco sealer.

 

UV sealer

De RSI130 Resysta UV Sealer is speciaal ontworpen voor industriële toepassingen, met name in plekken waar een snelle uithardingstijd benodigd is. De sealers zijn ontwikkeld om het Resysta materiaal extra bestendig te maken tegen vlekken, modder of vet. Dankzij de effectieve werking is het mogelijk met een paar snelle vegen vrijwel alle viezigheid van het materiaal te krijgen zonder dat het een afdruk achterlaat.

Resysta reiniging - vlekverwijdering

RSC Resysta oppervlakte reiniger

De Resysta RCS cleaner is een fosfaat vrije, waterbased concentraat dat allround toe te passen is. Pas het indien nodig onverdund toe om vervelende vlekken of lijm- en verfsporen te verwijderen. Dit reiniging middel is tevens ook toe te passen op metalen, synthetische, houten, stenen, keramische, porseleinen en gelakte oppervlaktes. Als u het puur gebruikt als oppervlak schoonmaakmiddel kunt u het verdunnen volgens de verhouding 1:40.

 

RSR Resysta vlekverwijderaar

Dit krachtige schoonmaakmiddel is ontwikkeld om zelfs de meest akelige vuilresten te verwijderen. Denk hierbij aan label resten, verf sporen en hard hardnekkig vuil. Deze vlekverwijderaar is speciaal ontwikkeld om zelfs Resysta beits van het materiaal af te halen.