N34: de Hunebed Highway. Voorzien van rijstvliesjes

Vijf viaducten op de N34 zijn voorzien van NOWOOD rijstvliesplaatmateriaal.

De provincie Drenthe verdubbelt de N34 tussen Coevorden-Noord tot aan klaverblad Holsloot (N34-A37) en vanaf de Rondweg Emmen (N391) tot de aansluiting met de Frieslandroute (N381).
Het project heeft als doel de doorstroming op de N34 te verbeteren en de regionale economie, bereikbaarheid en verkeersveiligheid te versterken. Want op dit moment maken ongeveer 15.000 voertuigen dagelijks gebruik van de N34. De komende tien jaar wordt een verdere groei van dat aantal verwacht.

“We leveren niet alleen rijstvlies composiet plaatmateriaal in de vorm van verkeersborden en hectometerbordjes, maar zo hebben we ook op de N34 vijf viaducten voorzien van alle balustrades,”

Walter Wieten – directeur van de Fiberplast Group.

Samen met onze partner Advantage Composite hebben wij van 5 viaducten langs de N34 “hunebed highway” de balustrades voorzien van ons NOWOOD plaatmateriaal. Voor dit project zijn enkele viaducten voorzien van een speciaal op kleur gemaakte oppervlaktebehandeling (roodbruin) en een additionele anti-graffitibehandeling.

Er is toegepast:

  • 90 platen van NOWOOD 8mm
  • 250 platen van NOWOOD 12mm
  • 141 platen van NOWOOD 20mm

100% CIRULAIR

Doordat het NOWOOD plaatmateriaal 100% circulair is, heeft Advantage Composite het restmateriaal bij ons inzamelstation ingeleverd om te worden gerecycled. Dit materiaal wordt verwerkt tot nieuwe eindproducten. Hiermee reduceert de ecologische voetafdruk van het materiaal tot een minimum.

Envirodeck in het duurzaamste gebouw
Biobased en 100% circulaire verkeersborden