Custom made rubbermat voor Carqon e-bakfiets

Meerwaarde in maatwerk. De custom made Envirofloor rubbermat op maat gemaakt.

[acf field=”lange_project_samenvatting”]

[acf field="quote"]

[acf field="video"]

DE FIETSENMARKT GROEIDE AL JAREN GESTAAG, MAAR IS DE VRAAG NAAR BAKFIETSEN DOOR CORONA NOG MEER GESTEGEN?

“Juist in coronatijd werd de bakfiets erg populair. De kinderen waren thuis en je wilde meer buitenshuis gaan ondernemen. Dan zoek je iets wat kinderen leuk vinden. In de bakfiets kun je gezellig samen met je broertje en je zusje naar de omgeving kijken, waardoor je op een leuke manier naar bijvoorbeeld het strand of naar de stad gaat,” geeft Stéphanie van Carqon aan.

CARQON IS EEN MERK DAT KRACHT UITSTRAALT MET DE Q VAN QUALITY IN HET MIDDEN. WANT CARQON BESTEEDT VEEL AANDACHT AAN KWALITEIT EN VEILIGHEID. HOE KOMT DIT NAAR VOREN?

“Het allerbelangrijkste goed (je kinderen) wordt vervoerd en dan moeten wij bij alle onderdelen van de bakfiets zeker weten: is dit kindvriendelijk? Daarvoor bestaan ook richtlijnen waaraan je moet voldoen, zoals testen voor elektronica, frames, gordels, de bak etc. Alle onderdelen die we samenvoegen moeten aan een specifieke norm voldoen.

De Envirofloor rubbermat, onderdeel van het Envirosport sportvloeren assortiment, die Fiberplast heeft geleverd, voldoet aan de REACH-verordening. Deze verordening heeft betrekking op schadelijke stoffen in producten. Ook worden er PAK-testen uitgevoerd om zeker te weten dat er geen gezondheidsrisico’s bestaan. Daarnaast moet de mat ook UV- en weersbestendig zijn. Zo zijn er vele richtlijnen waaraan je moet voldoen, zodat het product veilig is, maar ook voor een langere tijd mee kan,” zegt Stéphanie.

Klik hier om de gehele referentiecase te lezen en ontdek hoe maatwerk meerwaarde biedt!

Warm en gezellig gevoel. 'De kop van Lombok'