• Ma - Vr 9:00 - 17:00
  • (+31) 0512-544503
  • info@fiberplast.nl

  Ladingzekering – rubber anti-slip matten, stroken en rollen

  Regupol ladingzekering rubber

  Ladingzekering rubber matten, stroken of rollen van de marktleider op het gebied van antislip zekeringsmatten; Regupol. De goede prijs-kwaliteitsverhouding in combinatie met een zeer lange levensduur maken het uw investering meer dan waard. Regupol producten hebben zich de afgelopen jaren keer op keer weer bewezen bij het lading zekeren, met name in landen als Duitsland. Dit is ook niet raar als u kijkt naar de productspecificaties of het wrijving verhogende oppervlak aanvoelt.

  Dit product vermindert effectief de totaal benodigde voorspankracht die vereist is om lading te zekeren en zorgt, vaak in samenhang met spanbanden, ervoor dat lading en transportmiddel een homogene eenheid vormen. De matten kunnen na gebruik vaak eenvoudig opgerold, schoongemaakt en (weer) opgeborgen worden. Hiermee kunt u tegelijkertijd heel wat waardevolle laad- en lostijd, bij bijvoorbeeld vrachtwagenladingen, besparen.

  De antislipmatten zijn verkrijgbaar op rol, in tegel of als plaat. Tevens doen wij ook veel maatwerk (afmetingen), vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  Kenmerken Regupol zekering

  • Betrouwbare en gecertificeerde antislip eigenschappen
  • Voorkomt beschadigingen
  • Perfect ter isolatie van geluid of trillingen
  • Heeft een lange levensduur
  • Ter preventie van verschuivingen
  • Behoeft vrijwel geen onderhoud
  • Vocht en vorst bestendig
  • Veel maatwerk mogelijkheden
  • Licht van gewicht
  • Kostenbesparend (laad- en lostijd)

   

  ladingzekering tekst

  Regupol 7210 LS plus
  regupol-9510-rhs
  regupol 1000 lse
  regupol rhm ladingzekering balken

  Assortiment Regupol zekering rubber

  Regupol 7210 LS plus

  Regupol 7210 LS plus is de meest verkochte rubber antislipmat uit ons assortiment. Dit is te danken aan de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en brede toepasbaarheid van het product. Naast dat heeft Regupol 7210 LS plus zich in de afgelopen jaren al keer op keer weer bewezen.

   

  Maximale belasting

  250 t/m² = 2.50 N/mm² bij 8 mm dikte.

  Regupol 9510 RHS plus

  Regupol 9510 RHS kan veel zwaarder belast worden dan Regupol 7210 LS. De maximale belasting ligt maar liefst op 3.00 N/mm², hierdoor wordt het voornamelijk in zwaar belaste omgevingen toegepast waar conventionele antislipmatten op basis van SBR/NBR niet handig zijn vanwege mogelijke zwarte verkleuringen.

  Maximale belasting

  300 t/m² = 3.00 N/mm² bij 8 mm dikte.

  Regupol 1000 LSE

  Regupol 1000 LSE is een premium antislipmat dat geschikt is voor belastingen tot maar liefst 6,30 N/mm². Het is ontwikkeld met oog op het lading zekeren van zeer zware transporten die te maken kunnen hebben met extreme weersomstandigheden. Als onderdeel van een grootschalig onderzoek zijn verschillende antisliprubber in het Bundesanstalt für Straßenwesen (BASt) door het instituut TUL-LOG Dresden getest op prestaties tijdens extreme winter omstandigheden.

  Maximale belasting

  630 t/m² = 6,30 N/mm² bij 8 mm dikte.

  Regupol RHM hout + rubber combi

  Regupol RHM is speciaal ontwikkeld voor heftruck en kraanladingen waar pallets niet kunnen worden toegepast. De Regupol balken kunnen hierbij fungeren als afstandhouders voor het adequaat positioneren van de heftruck vorken of kraan klemmen. De balken zijn aan de boven- en onderkant voorzien van Regupol anti-slip rubber. De matten zijn stevig aan het hout vastgemaakt om zo elke verplaatsing tussen hout en mat tijdens laadprocessen te voorkomen. De vierkante balken beschikken over een smalle, rechthoekige doorsnede die voorkomt dat de balken gaan rollen.

  Maximale belasting

  250 t/m² = 2.50 N/mm² bij een dikte van 8 mm

  Regupol rubber band- en hoekbeschermer

  Regupol hoekbeschermers gaan slijtage van uw spanbanden tegen, zorgen ervoor dat scherpe hoeken geen schade veroorzaken en beschermen breekbare ladingen. Spanbanden glijden op deze manier beter over scherpe uiteinden heen wanneer er sprake is van een krachtverschuiving en zorgt voor een gelijke verdeling van de spanning. De onderkant van de hoekbescherming bestaat uit Regupol Anti-Slip materiaal (1000 LSE) terwijl de bovenkant een speciale stoflaag heeft. Afmetingen (mm): Lengte 250, Breedte 100, Dikte 8 mm.

  Erkend, voorgeschreven en getest door onder andere:

  antirutschmatten ladingzekering test duitsland test regupol

   Standaard afmetingen ladingzekering matten

  • 150 x 10.000 x 3 mm
  • 150 x 10.000 x 4 mm
  • 150 x 10.000 x 6 mm
  • 150 x 10.000 x 8 mm
  • 150 x 10.000 x 10 mm

  Andere afmetingen zijn natuurlijk, tegen een geringe meerprijs, mogelijk!

   

  Kleur

  Antisliprubber beschikt over diverse kleurmarkeringen. Deze herkenbare markering geldt als bewijs dat het om een vertrouwde rubber soort gaat. Vergissingen met testrapporten over matten van andere fabrikanten of zelfs bewuste verwisselingen worden op deze manier uitgesloten. Alle Regupol transport rubbersoorten beschikken over kleurmarkeringen.

  bestendingheid regupol zekering

  Waarom lading zekeren met Regupol?

  Of het nu gaat om een noodstop, uitwijkmanoeuvre of een onevenredig wegdek, de lading aan boord van een vrachtwagen of goederenwagon mag nooit verschuiven. In de meeste gevallen is het gewoonweg niet mogelijk om alleen met behulp van de voertuigconstructie de lading goed te zekeren. De wetgeving rond lading zekering is nog steeds een belangrijk onderwerp en zal waarschijnlijk de komende jaren veel meer gaan spelen. Met name in landen als Duitsland is de wetgeving rond zekering streng, en dat gebruiken wij hierbij Fiberplast als uitgangspunt.

  Hoe groter de wrijvingsweerstand van de mat, hoe beter de lading op zijn plek blijft liggen tijdens abrupte rem manoeuvres. Antislipstroken zijn standaard vlak en dun, hierdoor kunnen ze vaak overal onder of tussen zonder dat het geheel onnodig verhoogd hoeft te worden. Regupol antislipmaten, in combinatie met spanbanden, verhinderen in grote mate het verschuiven van ladingen. Daarom behoren de rubberstroken tegenwoordig tot de standaarduitrusting voor elk professioneel transporteur. Het verhoogt de algemene veiligheid op de weg en neemt zorg weg bij de chauffeur.

  Economisch gezien zijn er duidelijk voordelen verbonden aan antirutsch ladingzekering. Zo zijn ze snel aan te brengen en weer op te bergen. Hiermee wordt kostbare laad- en lostijd gewonnen. Om de optimale antislipwerking te bereiken dienen de contactvlakken, dus zowel bij lading als vloer, schoon en vetvrij te zijn.

   

  Materiaal antislipmat op basis van SBR

  Vorm: rollen, platen, op maat

  Lengte op maat gesneden volgens de wensen van de klant. Toepassingen zijn conform DIN75410 en BGI 649 (voorheen ZH1/413) en voldoen aan de eisen volgens VDI 2700, blad 3.2, blad 9 en blad 15.

  Regupol ladingzekering stroken, matten en rollen verminderen schade aan lading, vrachtwagen of boot. Ze verlagen de kosten doordat de uitgaven in verband met het zekeren en vastbinden van de lading worden geminimaliseerd. Indien gewenst kunnen wij een productmonster of de bijhorende testrapporten overhandigen. De zekeringsstroken verhogen niet alleen effectief de veiligheid op de weg en in de lucht, maar ook en op spoor en zee. Deze antislipmatten zijn veelvoudig getest en door diverse officiële instanties goedgekeurd voor het zekeren van lading.

  Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen hierover.

  berekenen welke rubber zekering

  Databladen zekeringproducten

  (klik voor pdf databladen)

  Regupol 7210 LS plus

  regupol 7210 ls

  Regupol 9510 RHS plus

  regupol 9510 ls

  Regupol 1000 LSE

  lse 1000 regupol

  Regupol RHM hout + rubber

  regupol RHM

  Regupol hoekbeschermers

  hoekbanden rubber

  Regupol ladingzekeringsmatten en rubberstroken verhogen effectief de veiligheid op de weg! – Uw vrachtwagen lading zekeren doe u met Regupol!