Ladingzekering – rubber anti-slip matten, stroken en rollen

  Ladingzekering rubber van Regupol®

  Ladingzekering rubber matten, stroken of rollen van de marktleider op het gebied van transport antislipmatten; Regupol. Hun producten staan in Duitsland bekend om hun hoge slijtvastheid en zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Regupol ladingzekering heeft zich over de jaren heen keer op keer bewezen en wordt in landen als Duitsland en Zwitserland, waar ze ook wel antirutschmatten worden genoemd, als maatstaf gehanteerd.

  Dit product vermindert effectief de totale voorspankracht die vereist is om bijvoorbeeld vrachtwagen ladingen te zekeren en zorgt, vaak in samenhang met spanbanden, dat lading en transportmiddel een homogene eenheid vormt. Zodoende is het mogelijk te voldoen aan de wettelijke uitgangspunten omtrent ladingzekering; 80% van het ladingsgewicht in voorwaartse richting en 50% in achter- en zijwaartse richting. De zekeringsmatten, -stroken of -rollen kunnen na gebruik eenvoudig opgerold, schoongemaakt en (weer) opgeborgen worden. Met Regupol® kunnen transporteurs veel waardevolle laad- en lostijd, bij bijvoorbeeld vrachtwagenladingen, besparen.

  De rubber antislipmatten zijn verkrijgbaar in rollen, stroken en tegels. Tevens doen wij ook veel maatwerk (afmetingen/diktes), vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  ladingzekering rubber 1000 lse

  Voordelen Regupol® ladingzekering rubber

  • Gecertificeerd & uitgebreid getest
  • Voorkomt beschadigingen
  • Verhoogd de algemene veiligheid
  • Isoleert geluid & trillingen
  • Zeer slijtvast / lange levensduur
  • Ter preventie van verschuivingen
  • Behoeft vrijwel geen onderhoud
  • Vocht en vorst bestendig (type afhankelijk)
  • Veel maatwerk mogelijkheden
  • Kostenbesparend (laad- en lostijd)
  • Speciaal geproduceerd om te voldoen aan de strenge Duitse en Europese wettelijke normen ten aanzien van ladingzekering.

  Erkend, voorgeschreven en getest door onder andere:

  ladingzekering getest

  Regupol zekering rubber | Verkrijgbaar als tegel, strook & rol

  regupol 7210 ls

  Regupol 7210 LS plus – Meest gebruikte variant!

  Regupol 7210 LS plus is de meest verkochte rubber antislipmat uit ons assortiment. Dit is te danken aan de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en met name de brede toepasbaarheid van dit product. Regupol 7210 LS plus zich in de afgelopen jaren al keer op keer weer bewezen en voldoet voor de meeste transport toepassingen.

   

  Maximale belasting

  250 t/m² = 2.50 N/mm² bij 8 mm dikte.

  regupol 9510 ls

  Regupol 9510 RHS plus – Speciale transporten

  Regupol 9510 RHS kan veel zwaarder belast worden dan Regupol 7210 LS. De maximale belasting ligt maar liefst op 3.00 N/mm², hierdoor wordt het voornamelijk in zwaar belaste omgevingen toegepast waar conventionele transport antislipmatten op basis van SBR/NBR niet handig zijn omdat deze enigszins zwart kunnen afgeven.

   

  Maximale belasting

  300 t/m² = 3.00 N/mm² bij 8 mm dikte.

  lse 1000 regupol

  Regupol 1000 LSE – Extreme zware transporten & weersomstandigheden

  Regupol 1000 LSE is een premium antislipmat dat geschikt is voor belastingen tot maar liefst 6,30 N/mm². Het is ontwikkeld met oog op het lading zekeren van zeer zware transporten die te maken kunnen hebben met extreme weersomstandigheden. Als onderdeel van een grootschalig onderzoek zijn verschillende Regupol antislipmatten voor vrachtwagens in het kader van het Bundesanstalt für Straßenwesen (BASt) door het instituut TUL-LOG Dresden getest op prestaties tijdens extreme winter omstandigheden.

   

  Maximale belasting

  630 t/m² = 6,30 N/mm² bij 8 mm dikte.

  Regupol® zekering rubber | Verkrijgbaar als tegel, strook & rol

   Standaard afmetingen ladingzekering stroken

  • 150 x 10.000 x 3 mm
  • 150 x 10.000 x 4 mm
  • 150 x 10.000 x 6 mm
  • 150 x 10.000 x 8 mm
  • 150 x 10.000 x 10 mm

  Andere afmetingen zijn natuurlijk, tegen een geringe meerprijs, mogelijk!

   

  Kleur

  Logistiek antisliprubber van Regupol® beschikt over diverse kleurmarkeringen. Deze herkenbare markering geldt als bewijs dat het om een vertrouwde antislip rubber gaat. Vergissingen met testrapporten over matten van andere fabrikanten of zelfs bewuste verwisselingen worden op deze manier in veel gevallen uitgesloten. Alle Regupol transport rubber varianten beschikken over een herkenbare kleurmarkering.

  bestendingheid regupol zekering

  Optionele Regupol® transport oplossingen

  regupol rhm ladingzekering balken

  Regupol RHM hout + rubber combi

  Regupol RHM is speciaal ontwikkeld voor heftruck en kraanladingen waar pallets niet kunnen worden toegepast. De Regupol balken kunnen hierbij fungeren als afstandhouders voor het adequaat positioneren van de heftruck vorken of kraan klemmen. De balken zijn aan de boven- en onderkant voorzien van Regupol anti-slip rubber. De matten zijn stevig aan het hout vastgemaakt om zo elke verplaatsing tussen hout en mat tijdens laadprocessen te voorkomen. De vierkante balken beschikken over een smalle, rechthoekige doorsnede die voorkomt dat de balken gaan rollen.

  Regupol rubber band- en hoekbeschermer

  Regupol hoekbeschermers gaan slijtage van uw spanbanden tegen, zorgen ervoor dat scherpe hoeken geen schade veroorzaken en beschermen breekbare ladingen. Spanbanden glijden op deze manier beter over scherpe uiteinden heen wanneer er sprake is van een krachtverschuiving en zorgt voor een gelijke verdeling van de spanning. De onderkant van de hoekbescherming bestaat uit Regupol Anti-Slip materiaal (1000 LSE) terwijl de bovenkant een speciale stoflaag heeft. Afmetingen (mm): Lengte 250, Breedte 100, Dikte 8 mm.

  Datablad Regupol hoekbeschermer

  Waarom een lading zekeren met Regupol®?

  Of het nu gaat om een noodstop, uitwijkmanoeuvre of een onevenredig wegdek, de lading aan boord van een vrachtwagen of goederenwagon mag niet/amper verschuiven. In de meeste gevallen is het gewoonweg niet mogelijk om alleen met behulp van de voertuigconstructie de lading goed te zekeren. De wetgeving rond het zekeren van ladingen is een belangrijk aspect dat waarschijnlijk de komende jaren een grotere rol gaan spelen. Met name in landen als Duitsland wordt de wetgeving rond vrachtwagen zekeren steeds strenger, de Duitse wetgeving hierover is dan het uitgangspunt bij Regupol® antislipmatten vrachtwagen.

  Hoe groter de wrijvingsweerstand van de mat, hoe beter de lading op zijn plek blijft liggen tijdens abrupte rem manoeuvres. Antislipstroken zijn standaard vlak en dun, hierdoor kunnen ze vaak overal onder of tussen zonder dat het geheel onnodig verhoogd hoeft te worden. Regupol antislipmaten, in combinatie met spanbanden, verhinderen in grote mate het verschuiven van ladingen. Daarom behoren de rubberstroken tegenwoordig tot de standaarduitrusting voor elk professioneel transporteur. Het verhoogt de algemene veiligheid op de weg en neemt zorg weg bij de chauffeur.

  Economisch gezien zijn er duidelijk voordelen verbonden aan antirutsch ladingzekering. Zo zijn ze snel aan te brengen en weer op te bergen. Hiermee wordt kostbare laad- en lostijd gewonnen. Om de optimale antislipwerking te bereiken dienen de contactvlakken, dus zowel bij lading als vloer, schoon en vetvrij te zijn.

   

  Materiaal antislipmat op basis van SBR

  Vorm: rollen, platen, op maat

  Lengte op maat gesneden volgens de wensen van de klant. Toepassingen zijn conform DIN75410 en BGI 649 (voorheen ZH1/413) en voldoen aan de eisen volgens VDI 2700, blad 3.2, blad 9 en blad 15.

  Regupol ladingzekering stroken, matten en rollen verminderen schade aan lading, vrachtwagen of boot. Ze verlagen de kosten doordat de uitgaven in verband met het zekeren en vastbinden van de lading worden geminimaliseerd. Indien gewenst kunnen wij een productmonster of de bijhorende testrapporten overhandigen. De zekeringsstroken verhogen niet alleen effectief de veiligheid op de weg en in de lucht, maar ook op het spoor en de zee. Deze antislipmatten zijn veelvoudig getest en door diverse officiële instanties goedgekeurd voor het zekeren van lading.

  Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

  berekenen welke rubber zekering

  Regupol ladingzekeringsmatten en antislipmatten transport verhogen effectief de veiligheid op de weg! – Uw vrachtwagen lading zekeren doet u met Regupol!