Sportvloer SBR + EPDM Rubber

  Everroll SBR & EPDM sportvloer

  Het Everroll sportvloer assortiment bestaat uit een brede collectie van uitvoeringen, samenstellingen en decors die speciaal gericht zijn op sport, werk en presentaties. De speciale elastische prestatievloeren zijn reeds al in duizenden fitnessen sportcomplexen, beurshallen, verkoopruimtes, kantoren en andere bedrijfsruimtes over de gehele wereld toegepast. Everroll rubber vloeren bestaan uit een combinatie van slimme elastomeren, dit zorgt grotendeels voor de unieke stevigheid, slagvastheid en elasticiteit.

  Dit is de reden dat Everroll de ideale vloerbedekking oplossing is voor plaatsen waar veel sterke mechanische belasting plaatsvindt, gewrichten gespaard moeten worden of waar hoge eisen op het gebied van slipvastheid en geluidsdemping worden gesteld. Denk hierbij aan toepassingen als cardio-, fysio-, aerobics- of krachttrainingvloer. Aan deze rubber vloer zit een minimale afname van 112.5 m2 verbonden, voor kleinere afnames raden wij Envirofloor rubber op rol aan. Deze kunt u ook vinden op deze website.

  basic classic projectvloeren epdm sbr
  vision everroll granulaatvloer

  Everroll SBR + EPDM rubber vloer types:

  • ENDURANCE bestaat uit een decor met combinaties van telkens twee of drie kleuren, waarvan de hoofdkleur zwart is. In totaal zijn er vier kleurcombinaties beschikbaar.
  • VISION vloerbedekking bestaat uit een decor met telkens twee of drie kleuren, waarvan de belangrijkste hoofdkleur zwart is. In totaal zijn er vijf kleurcombinaties beschikbaar.
  • CLASSIC bestaat uit hetzelfde decor als Everroll VISION, maar met slechts één kleur naast de hoofdkleur zwart. In totaal zijn er zes kleuren beschikbaar.
  • BASIC speciale elastische vloerbedekking bestaat uit een eenkleurig decor, hierbij is het aandeel zwart nog groter dan bij Everroll CLASSIC en Everroll VISION. In totaal zijn er acht kleuren beschikbaar.

   

  Speciale uitvoeringen*:

  • STAR speciale elastische vloerbedekking beschikt over bijzonder grote kleurelementen. Everroll STAR bestaat uit een decor met telkens twee of drie kleuren, waarbij de hoofdkleur zwart is. In totaal zijn er vier kleurcombinaties beschikbaar.
  • GALAXY bestaat uit een decor dat twee of drie kleuren in grote en kleine granulaten combineert. De hoofdkleur is hierbij, net als bij de andere soorten, voornamelijk zwart. in totaal zijn er vijf kleurcombinaties beschikbaar.

  *Op aanvraag, hier kunnen minimale afnames aan verbonden zijn.

   

  Technische specificaties Everroll Sportvloer

  • Brandklasse certificering Efl-s1 volgens DIN EN 13501-1
  • Rollengte 20 meter á 25 m2
  • Dikte 4, 6, 8, 10 en 12 mm
  • Rolbreedte 1.250 mm
  • Slipvastheid Everroll R9 volgens BGR 181, in natte ruimten C volgens DIN 51097. In natte ruimtes geldt C als de hoogste slipvastheidsklasse.
  • Dynamische wrijvingscoëfficiënt > 0,3 μ volgens EN 13893.
  • Warmtegeleidingsvermogen Everroll-banen op rol 4 mm 0,12 W/mK, geschikt in combinatie met vloerverwarming.
  • Contactgeluidsreductie van 15 – 20 dB mogelijk (afhankelijk van de dikte). Deze hoge contactgeluidsisolatie maakt extra maatregelen in de meeste gevallen overbodig.

  De getoonde kleuren kunnen in weergave van elkaar verschillen. Om deze reden dient de aankoopbeslissing genomen te worden op basis van een Everroll-monster. Vraag uw Everroll-monster aan via de contactpagina op deze website. Om mogelijke kleur verschillen te voorkomen worden vloeren vaak uit één productiebatch geleverd.

   

  sportvloer everroll edurance sbr vloer