Everroll projectvloer EPDM

  Projectvloer Everroll EPDM

  Bij een Everroll EPDM projectvloer heeft u keuze uit een uitgebreide collectie van designs, diktes en combinatie mogelijkheden. Deze rubbervloeren zijn specifiek gericht op sport-, werk- en leefomgevingen. Wij kunnen u veel maatwerk opties aanbieden, dit is natuurlijk allemaal afhankelijk van uw specifieke wensen, toepassing en budget. De elastische EPDM projectvloeren van Everroll zijn reeds al in duizenden werkomgevingen, sportcomplexen, beurshallen en etalages over de gehele wereld toegepast. Vergeleken met de voordeligere SBR vloeren in ons assortiment kunt u met EPDM veel meer ten aanzien van kleur. Tevens zijn EPDM vloeren zeer veilig ten aanzien van PAK gehaltes, uitreding van Carbon Black & migratie van weekmakers. Aan deze vloer zit een minimale afname van 112.5 m2 verbonden, voor kleinere afnames raden wij onze Envirofloor rubbervloeren aan.

  fysioyogaaerobicscardio & krachtgewichtenwerkvloerfunctioneel

  uni I II STONE everroll

  UNI I, II en Stone

  De UNI I, II en Stone vloeren worden vervaardigd uit synthetisch EPDM rubber van hoogwaardige kwaliteit. Niet voor niks staan Everroll rubbervloeren bekend om hun hoge slijtvastheid, uitstekende anti-slip oppervlak en uitzonderlijk lange levensduur. Everroll vloeren zijn over de jaren heen uitermate geschikt bevonden voor omgevingen waar sprake is van een zware piekbelastingen, gewrichten adequaat moeten worden ondersteund en waar hoge eisen op het gebied van slipvastheid worden gesteld. Gezien de rubber vloeren makkelijk in onderhoud zijn en zeer lang mee gaan, verdient dit zich op tijd bijna altijd terug. Ideaal voor bijvoorbeeld fysiopraktijken, kantines of plekken waar men intensief cardio of aerobics beoefent.

   

  Uitvoeringen

  • Everroll UNI I heeft kleine poriën die de vloer een egale oppervlaktestructuur geven.
  • Everroll UNI II heeft dezelfde kleuren als UNI I maar beschikt over iets grotere poriën, dit is omdat het materiaal niet zo sterk verdicht is. Het oppervlak is hierdoor ruwer en gripvaster. Bij de heldere EPDM kleuren zorgt dit tevens ook voor leuke lichtcontrasten.
  • Everroll STONE speciale elastische vloerbedekking bestaat uit twee gelijksoortige decoraties met telkens verschillende kleurcombinaties.

   

  Technische specificaties

  • Brandklasse certificering Cfl-s1 volgens DIN EN 13501-1 (moeilijk ontvlambaar) indien toegepast op een massieve, minerale ondergrond met een dichtheid van 1.350 kg/m3 of meer
  • Rollengte 20 meter á 25 m2
  • Dikte 4 mm (UNI I & II), 6, 8 en 10mm (Stone)
  • Rolbreedte 1.250 mm
  • Slipvastheid R9 volgens BGR 181, in natte ruimten C volgens DIN 51097. In natte ruimten geldt C als de hoogste slipvastheid klasse.
  • Dynamische wrijvingscoëfficiënt > 0,3 μ volgens EN 13893.
  • Warmtegeleidingsvermogen Everroll-banen op rol 4 mm 0,12 W/mK (geschikt voor vloerverwarming)
  • Contactgeluidsisolatie 15 – 20 dB (afhankelijk van dikte). De hoge contactgeluidsisolatie van dit product maakt extra maatregelen in de meeste gevallen overbodig.

   

  Monster aanvraag

  De getoonde kleuren kunnen in weergave lichtelijk verschillen, om deze reden dient de aankoopbeslissing genomen te worden op basis van een Everroll-monster. Vraag uw Everroll-monster aan via de contactpagina op onze website. Om zelfs de kleinste verschillen te voorkomen hebben wij de regel om vloeren zoveel mogelijk uit één EPDM productiebatch te leveren.

  bergbaan everroll vloer
  everroll vloer rubber uni
  Xtreme palet kleuren projectvloer

  everroll xtreme projectvloer

  XREME I, III, IV en V

  Everroll XTREME is uniek op de markt te noemen; deze elastische vloerbedekking van PU gebonden rubbervlokken beschikt namelijk over lichtechtheidsklasse 7, dit wordt omschreven als ‘voortreffelijk’. De kleur combinaties van dit type vloer zorgt voor een verfrissend en onderscheidend uiterlijk. Het materiaal bestaat hierbij uit hoog verdicht, door en door gekleurd, hoogwaardig en zeer elastisch EPDM. Het materiaal is van nature moeilijk ontvlambaar, emissiearm en kleurecht. Tevens zijn deze vloeren officieel gekeurd door de Algemeine Bauaufsichtliche Zulassung van het Deutsches Institut für Bautechnik.

   

  Everrol EXTREME uitvoeringen

  • XTREME I heeft kleine poriën, dit geeft de vloer een aangenaam zachte oppervlaktestructuur
  • XTREME III elastische projectvloer bestaande uit kleine granulaten in combinatie met telkens drie of vier kleuren.
  • XTREME IV vloerbedekking bestaat uit dezelfde vier kleurcombinaties als Everroll XTREME III, maar met grovere granulaten.
  • XTREME V elastische projectvloer bestaande uit kleine granulaten met een decor van combinaties van steeds twee tot vier kleuren.

   

  Technische specificaties

  • Brandklasse certificering Cfl-s1 volgens DIN EN 13501-1 (moeilijk ontvlambaar) indien toegepast op een massieve, minerale ondergrond met een dichtheid van 1.350 kg/m3 of meer.
  • Rollengte 20 meter á 25 m2
  • Dikte 4 mm
  • Rolbreedte 1.250 mm
  • Slipvastheid Everroll R9 volgens BGR 181 en C volgens DIN 51097 in natte ruimtes. In natte ruimtes geldt C tevens als de hoogste slipvastheidsklasse.
  • Dynamische wrijvingscoëfficiënt > 0,3 μ volgens EN 13893.
  • Warmtegeleidingsvermogen Everroll-banen op rol 4 mm 0,12 W/mK, geschikt in combinatie met vloerverwarming
  • Contactgeluidsisolatie 15 – 20 dB afhankelijk van de dikte. De hoge contactgeluidsisolatie maakt extra maatregelen in de meeste gevallen overbodig.

  Transparante PUR-veredeling

  Everroll XTREME kan van een transparante pur-veredeling worden voorzien. Dit geeft de vloer een porievrij en zijdemat oppervlak. De materiaalsamenstelling van Everroll XTREME verhindert verkleuringen die bij andere vloeren van gebonden rubberkorrels kunnen optreden.

   

  Monster aanvraag

  De getoonde kleuren kunnen in weergave van elkaar lichtelijk verschillen. Daarom dient de aankoopbeslissing genomen te worden op basis van een origineel Everroll-monster. Vraag uw Everroll-monster via de contactpagina op deze website aan. Tussen de productseries kunnen kleine kleurverschillen optreden, daarom hanteren wij de regel de vloeren zoveel mogelijk uit één productiebatch te leveren.