Everroll Weightlayer vloerplaten

  Everroll Weightlayer vloerplaten

  De Everroll Weightlayer sportvloeren omvat robuust rubber die voorzien zijn van een 4 mm dikke Everoll Compact toplaag. Het is speciaal ontwikkeld voor toepassingen en omgevingen waar intensief wordt getraind. De Everroll Weightlayer zijn gericht op het creëren van de optimale impact-, trilling- en geluidsdemping waardes terwijl de sporter optimaal wordt ondersteund. Dit maakt de Weightlayer vloerplaten met name populair bij fanatieke Crossfit faciliteiten. Verder zijn de platen bestendig tegen zware belasting en zeer slijtvast.

   

  Toepassingen

  • Krachttraining
  • Cardio
  • Oefeningen
  • Crossfit
  • Intensieve touw en spring oefeningen

  everroll weightlayer

  Kenmerken

  • Zeer hoge slag- en stootabsorptie
  • Voorkomt beschadigingen aan de betonnen ondervloer en muren (trilling)
  • Geluiddempend
  • Slipvast oppervlak
  • Kleurecht
  • Ondersteund de gewrichten

   

  Materiaal

  Elastisch, homogene sportvloer bestaande uit een PUR gebonden rubberplaat met daarop een 4 mm dikke Everroll Compact toplaag.

   

  Afmetingen & dikte

  1.000 x 500 mm met een schijnvoeg elke 500mm.

  Totale dikte 43 mm, zijnde 39 mm dikke zwart basis en een 4 mm dikke toplaag

  Slagvastheid

  De slagvastheid van Everroll Weightlayer bedraagt > 21 Nm.

  De vereiste slagvastheid voor sportvloeren van 8 Nm wordt hiermee ver overtroffen.

   

  Kleuren

  De Everroll® Weightlayer zijn verkrijgbaar in meerdere kleurstellingen. Kijk hiervoor de bijhorende kleurpalleten hieronder.

  Geluidsreductie

  Geluidsreductie (dLw) Everroll Weightlayer bedraagt: 21 dB

   

  Krachtopbouw

  Everoll Weightlayer heeft een verhoogde kracht opbouw als de meeste convertionele vloeren: ± 44,2 %!

  Kleuruitvoeringen (klik op de onderstaande tabjes)

  UNI I

  UNI I bestaat uit 7 verschillende kleuren. Het materiaal heeft een fijne structuur en gemaakt van slijtvast EPDM. De kleine poriën in het materiaal geven het een comfortabele oppervlaktestructuur en een hoge brandklasse (DIN 13501-1, Cfl-s1).

  UNI II

  Everroll Uni II heeft een iets uitgebreidere selectie van kleuren. Het synthetische EPDM materiaal onderscheidt zich van Uni door zijn grotere poriën en lagere dichtheid. Hierdoor lijkt het materiaal levendiger en zorgt het voor interessante licht contrasten, zeker bij de lichtere kleuren. Net als de Uni I heeft dit type vloer ook een zeer lage brandbaarheid; Cfl-s1 volgens DIN 13501-1

  BASIC

  Everoll Basic bestaat uit 7 kleur combinaties waarbij zwart de basis kleur is. De kleur wordt verzorgt door EPDM vlokken. Hoewel de meeste slechts voorzien zijn van een enkele kleur spikkel is de Helsinki voorzien van twee.

  Everroll Basic

  EXTREME I

  Xtreme I heeft 4 uniforme kleur types bestaande uit speciale EPDM korrels met een zeer hoge dichtheid. De zeer kleine poriën zorgen voor een fraai uiterlijk en een interessant visueel uiterlijk.

  XTREME III

  De Xtreme III maakt gebruik van zeer fijne multicolour rubber korrels. Het materiaal heeft een zeer hoge dichtheid en mooi glad oppervlak.

  EXTREME IV

  Heeft dezelfde kleur patronen als de Xtreme III, maar maakt gebruik van grotere korrels. Het materiaal heeft een hoge dichtheid.

  XTREME V

  De Xtreme V uitvoering is op dit moment alleen verkrijgbaar in een enkele kleur. De korrels zijn net als bij de meeste ontwerpen de Xtreme III & Stone zeer fijn.

  STONE

  Everroll Stone heeft twee verschillende designs verspreid over acht types; vier met fijne kleurkorrels (Berlin, Nome, Kust & Goa) en vier met grovere vlokken (Island, Helsinki, Kypros & Jakarta). Deze rubber vloeren hebben volgens DIN 13501-1 een zeer lage brandbaarheid (cfl-s1).