Everroll rubber vloeren

  Everroll rubber vloeren

  Fiberplast heeft de kwalitatief hoge rubber vloeren van Everroll in het assortiment opgenomen omdat deze al in honderden werkomgevingen, fitness hallen, sporthallen en andere sportfaciliteiten over de gehele wereld met hoge tevredenheid liggen. Een rubber vloer van Everroll staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit, uitstekende eigenschappen, fraaie uiterlijk en zeer lange levensduur. Zo zorgt de hoge slijtvastheid, blijvende flexibiliteit en adequate demping van het SBR & EPDM materiaal ervoor dat ze uitermate geschikt zijn voor zwaarbelaste of veelgebruikte publieke of zakelijke omgevingen. Vraag gerust naar de mogelijkheden van onze rubbervloeren. Aan de rubber vloer op rol zit een minimale afname van 112.5 m2 verbonden.

  Een EPDM of SBR rubber vloer is leverbaar in een groot aantal verschillende diktes, lay-outs, kleuren en designs. Ideaal voor zowel sportieve, publieke als werk omgevingen!

  Assortiment

  EPDM Projectvloer

  everroll uni

  SBR Sportvloer

  everroll sbr epdm sportvloeren

  Everroll Compact

  Everroll Impact

  Everroll Impact Plus

  Weightlayer

  everroll weightlayer

  Crossfit tegels

  crossfit tegels everroll

  Vecht & Yoga matten

  tatami vechtmatten

  Een SBR or EPDM rubber vloer van Everroll beschermt en ondersteunt de sporter. Een deel van het aanbod kan sinds kort ook worden besteld vanuit onze fitnesstegel webshop.