• Ma - Vr 9:00 - 17:00
  • (+31) 0512-544503
  • info@fiberplast.nl

  Everroll rubbervloeren

  Everroll rubbervloeren

  Fiberplast heeft de kwalitatief hoge rubbervloeren van Everroll in het assortiment opgenomen omdat deze al in honderden werkomgevingen, fitness hallen, sporthallen en andere sportfaciliteiten over de gehele wereld al lange periodes met hoge tevredenheid liggen. De vloeren staan bekend om hun uitstekende kwaliteit, ondersteunende eigenschappen, fraaie uiterlijk en zeer lange levensduur. Zo zorgt de hoge slijtvastheid, blijvende flexibiliteit en adequate demping van het SBR & EPDM materiaal ervoor dat ze uitermate geschikt zijn voor zwaarbelaste of veelgebruikte publieke omgevingen. Vraag gerust naar de mogelijkheden van onze vloeren. Aan de rubber vloeroplossingen op rol zit een minimale afname van 112.5 m2 verbonden.

  Een EPDM of SBR rubbervloer is leverbaar in een groot aantal verschillende diktes, lay-outs, kleuren en designs. Ideaal voor zowel sport , fysio als werk omgevingen!

  Assortiment

  EPDM Projectvloer

  everroll uni

  SBR Sportvloer

  everroll sbr epdm sportvloeren

  Everroll Compact

  Everroll Impact

  Everroll Impact Plus

  Weightlayer

  everroll weightlayer

  Crossfit tegels

  crossfit tegels everroll

  Vecht & Yoga matten

  tatami vechtmatten

  Een SBR or EPDM rubbervloer van Everroll beschermt en ondersteunt de sporter. Een deel van het aanbod kan sinds kort ook worden besteld vanuit onze fitnesstegel webshop.