• Ma - Vr 9:00 - 17:00
  • (+31) 0512-544503
  • info@fiberplast.nl

  Envirosport – fitnessvloeren, sport ondergronden & crossfit tegels

  Envirosport – fitnessvloeren, sport ondergronden & crossfit tegels

  Onder Envirosport presenteert Fiberplast haar diverse aanbod van sportvloer tegels, complete uniforme fitnessvloeren en uiterst bestendige crossfit tegels. Over de jaren heen hebben wij al aan diverse leuke en sportieve projecten materiaal kunnen leveren waar tot op de dag van vandaag intensief en met volle tevredenheid gebruik van wordt gemaakt. Wij zijn met name sterk als het aankomt tot maatwerk oplossingen en persoonlijke ondersteuning. Wij helpen u graag met het kiezen van de perfecte fitnessvloer, crossfit tegel of fitness vloertegel voor uw specifieke omgeving of situatie. Of u nou graag een zeer geluiddempende gymvloer voor uw stedelijke sportschool of juiste een comfortabele en hygiënische fysiovloer voor uw fysiopraktijk wenst.

   

  Voordelen

  • Slijtvast
  • Onderhoudsarm
  • Dempend (geluid, tril & val)
  • Veel keuze mogelijkheden
  • Oploopprofielen optioneel leverbaar
  • Maatwerk opties

  Wij kunnen oplossingen bieden voor o.a. de volgende toepassingen:

  functioneel
  gewichten
  cardio & kracht
  crossfit
  fysio
  aerobics
  outdoor
  yoga
  vechtsporten
  sprint
  geluidsisolatie
  ballistisch
  werkvloer
  kunstgras

  Fitness, cardio & crossfit tegels

  Basic Indoor

  basic indoor groen

  Heavy Duty Indoor

  fitnesstegel

  Ultra Heavy Indoor

  ultra heavy duty indoor 30mm

  Anti Noise Indoor

  Basic Outdoor

  Heavy Duty Outdoor

  Crossfit In-/Outdoor

  Crosstile

  Complete fitnessvloeren

  Projectvloer EPDM

  EPDM+ SBR projectvloer

  epdm sbr everroll

  Compact

  Impact

  Impact Plus

  impact plus envirosport

  Envirofloor

  envirofloor rubbervloeren sport

  Ballistische tegels & platen

  T43/50/70

  schietbaan 2

  Envirofloor

  schietbaan envirofloor

  Schietgordijnen

  schietbaan gordijnen

  Brandveilige tegels

  brandveilige tegels

  Kunstgras

  Ondervloer

  Tegels

  Anti vegetatie

  Mulch valtegels

  mulch valtegels

  Sportmatten

  Stretch & Fight

  Relax & Yoga

  Tatami Vechtsport

  Diversen

  Oploopprofielen

  regupol oploopprofielen tegels

  Weightlayer

  Valtegels

  Envirosport

  Als u zoekt naar een geschikte sportvloer, wilt u uiteraard de beste vloer kiezen voor uw toepassing en gebruikspatroon. Er moet een nette vloer liggen van hoge kwaliteit die natuurlijk niet al te duur is. Ook moet er wellicht sprake zijn van een adequate ondergrond, een fraaie en beschermende toplaag en zelfs belijning of een logo. Wij hebben voor vrijwel ieder type training en sport wel een oplossing in het assortiment. Onze vloeren zijn ontwikkeld met oog voor de sporter. Zo moeten de fitness vloertegels ondersteunend, beschermend en hygiënisch zijn, of de vloer gebruikt voor crossfit, krachttraining of juist aerobics.

  Wij doen dit al vele jaren en beschikken over een wereld van kennis en ervaring. Wij hebben de afgelopen jaren dan ook met vol trots aan verschillende sportscholen in Nederland en België materiaal geleverd. Graag gaan wij vrijblijvend met u in gesprek om tot de perfecte vloer te komen voor uw sportomgeving. Als u meer wilt weten kunt altijd gerust contact met ons opnemen voor meer informatie of ondersteuning. Wij hebben een veelzijdig assortiment van sportvloeren die ieder geschikt zijn voor een veelvoud van toepassingen.

   

  SBR of EPDM/ combinatie

  Het merendeel van onze rubbervloeren, zoals de sportvloertegels, bestaan uit SBR rubber. Dit betreft voornamelijk de tegels, het rubber op rol of in puzzeltegel vorm bestaat daartegen voor een klein gedeelte of geheel uit EPDM. SBR is voordeliger maar uniform echter in combinatie met EPDM instrooi is het veel levendiger. Volledig EPDM is op vrijwel alle vlakken beter behalve als u kijkt naar de prijs. Met EPDM kunt u alle kanten op ten aanzien van kleur en is er geen sprake van schadelijke PAKS of uittreding van Carbon Black. Al deze materialen zijn na gebruik volledig recyclebaar.

   

  Type vloeren:
  • Fitnessvloer
  • Krachttrainingvloer
  • Aerobicsvloer
  • Fysiovloer
  • Cardiovloer
  • Fitnessvloer
  • Schietbaanvloer
  • Crossfitvloer
  • Sportschoolvloer
  • Sportvloeren

  envirosport enviroflex sporttegels sportvloer crossfitvloer cardiovloer & fysiovloer fitness vloertegel sportvloer tegels

  Welke sportvloer wordt het?

  De juiste fitnessvloer samenstellen is niet altijd gemakkelijk. Daar kan heel wat tijd overheen gaan, u wilt natuurlijk niet de verkeerde keuze maken. Het betreft daarnaast vaak een behoorlijke investering die een lange periode moet mee gaan en bestendig moet zijn tegen diverse soorten belasting. Dit is dan ook de reden dat bijvoorbeeld iedere sportvloer tegel eigenlijk net iets anders is en andere eisen aan andere eisen voldoen. Wij houden natuurlijk rekening met de wettelijke eisen, de veiligheid van de sporter en natuurlijk de wensen van de eigenaar. Bij ons kunt u kiezen uit diverse sportondergronden, fitness vloertegel diktes, sportvloer tegels en kleuruitvoeringen.

   

  Stap voor stap de juiste vloer

  Wij ondersteunen u graag van begin tot eind en kunnen een adviserende rol spelen. Wij beginnen met uw persoonlijke wensen en eisen. Daarnaast kijken we naar factoren als het volumieke gebruik, type training, ondervloer bescherming, geluidsdemping & in of outdoor. Het moet duidelijk worden waaraan de vloer moet voldoen. Daarna kunnen wij in overleg met uw tot de beste uitkomst komen afhankelijk van uw budget.

   

  Veiligheid

  Onze sportondergronden kunnen de algemene veiligheid behoorlijk vergroten. Een rubbervloer ondersteunt de sporter, zorgt voor een anti-slip ondergrond en dempt bij val, slag of stoot. Wij laten onze rubberproducten vooraf altijd testen of PAK gehaltes en uittreding van Carbon Black. De certificaten of testrapporten kunnen wij op aanvraag overhandigen.

   

  Combinatievloeren

  In sommige gevallen is het aan te raden te gaan voor een combinatievloer. Dit betreft een vloer die bestaat uit meerdere lagen rubber. Hierdoor is het mogelijk bepaalde hoogtes of geluiddempende waardes te behalen. Tevens zorgt dit ervoor dat trillingen niet doorstoten en de betonnen ondervloer zo beschadigen. Wij hebben diverse ondergronden in ons assortiment, hierbij zitten ook enkele zeer voordelige.

   

  Garantie

  Standaard zit er op al onze producten 2 jaar garantie, alhoewel dit voor sommige producten langer is. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden.

   

  Maatwerk oplossingen

  Iedere sportomgeving is anders en moet voldoen aan andere maatstaven. Dit begrijpen wij maar al te best. Wij zitten al ongeveer een decennium in de duurzame/circulaire markt en weten dat maatwerk vrijwel altijd gewenst is. Niet voor niks hebben wij over de jaren heen een uitgebreide portfolio kunnen opbouwen. Afhankelijk van de toepassing en uw wensen kunnen wij vrijwel altijd wel tot een geschikte oplossing komen. Wij zijn erg sterk ten aanzien van maatwerk.

  Envirosport – Voor al uw toepassing gerichte complete fitnessvloeren, crossfit tegels en sportvloertegels.