Kunststof klimmuren van Enviroplay

  Enviroplay levert kunststof klimmuren voor in speeltuinen, schoolpleinen en parken. De panelen zijn van hoge kwaliteit, gaan lang mee en zijn bijzonder makkelijk in onderhoud. De materiaal samenstelling zorgt ervoor dat het materiaal kleurecht blijft, niet gaat rotten, barsten of splinteren en bestendig is tegen een stootje. Allemaal belangrijke punten in publiek toegankelijk omgevingen. Deze toestellen worden geleverd zonder palen, deze kunt u er bijbestellen of zelf ergens anders weghalen. Verder kunnen wij u ook ondersteunen met het vinden van een passende val ondergrond die voldoet aan alle wettelijke eisen.

   

  Regupol FX valtegels zijn uitstekend te gebruiken in combinatie met deze buiten klimmuren.

  Klimmuren

  Klimmuren zijn erg populair en worden breed ingezet in  diverse speelomgevingen. Het is een spannende manier om kinderen te laten leren over hun eigen kracht, balans en lichaamscoördinatie.

  Meer informatie kunt u vinden in de product specifieke databladen. Indien een afwijkende kleur of afmeting wenst is het belangrijk dat u dit tijdig aangeeft, anders ontvangt u de standaard uitvoering. De kleur mogelijkheden kunt u hieronder vinden. Bij maatwerk oplossingen zal er sprake zijn aangepaste levertijden. De palen zitten niet standaard in het pakket, deze kunt u bij bestellen of ergens anders halen.

  Zijn veel verschillende keuze opties kijkend naar afmetingen, vormen en stijl. Zo heeft u ook de mogelijkheid de voet- en handgaten naar smaak te vormen, het oppervlak te profileren en naar wens te laten verbuigen (thermoforming). Kortom, wij kunnen u verder helpen met al u persoonlijke wensen en eisen.

   

  Product eigenschappen

  • 2 klimpanelen
  • In vlakke uitvoering of golvend (d.m.v. themovorming)
  • Geeft een 3 dimensionale gevoel aan de klimmer
  • Diverse frisse design en kleur mogelijkheden
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Rot, barst of splintert niet
  • Budget keuzemogelijkheden

  Kunststof klimmuren space bubbels

  Space bubbles

  Gebogen klimmuur Bubbels

  Slime

  Slime

  Marsrotsen

  Mars steen

  Maansteen

  Maansteen

  Meltdown

  Meltdown

  Basic

  Basic

  Zijwaartse klimmuren

  Wij kunnen zijwaartse klimmuren leveren in diverse afmetingen, kleuren en vormen. Ze zijn ontworpen zodat kinderen op een spannende manier zich kunnen inspannen. Indien op grondhoogte geplaatst hoeft u niet eens speciale valtegels te plaatsen en voldoet gras, dit gezien de maximale valhoogte minder is dan 60cm.

  De keuzemogelijkheden qua kleur kunt u hier vinden. Indien u een maatwerk uitvoering wenst moet u wel rekening houden met een aangepaste levertijd. Hierbij is het belangrijk dat u tijdig uw persoonlijke wensen aangeeft. Palen worden niet standaard meegeleverd. Deze zijn op aanvraag leverbaar, tevens kunt u zelf de palen ergens anders weghalen.

  Tevens heeft u de keuze de muren te voorzien van standaard voet- en handgaten, composiet rots “uitstulpingen’ of erg slijtvaste HDPE hand- en voet grepen. Ook bestaat er de mogelijkheid de panelen te voorzien van een eigen oppervlaktestructuur en gebogen vorm.

   

  Product eigenschappen

  • Economisch ontworpen spitpaneel
  • Geleverd als een set van panelen
  • Mooie en niet scherpe voet- en handgaten
  • In zowel gebogen als vlakke vorm leverbaar
  • Veel maatwerk mogelijkheden

  zijwaartse klimmuur

  Rotsmuur

  Muurpijlen

  Muurpijlen

  Rocky

  Rocky

  Zigzag

  Zigzag

  Basic

  Alle kanten op - basic

  Alle kanten op

  Alle kanten op

  Alle kanten op

  Pasvormen 1

  Pasvormen

  Pasvormen extreme

  Pasvormen

  Soepel

  Alle kanten op

  Kunststof klimmuren voegen iets spannends toe aan iedere speelomgeving!