Picknicktafel A-Frame Deluxe

  Picknicktafel A-Frame Deluxe

  De a-frame deluxe picknicktafel van Enviroplay is verkrijgbaar in een 1500 of 1800mm uitvoering, hiervan is de 1800mm ook in een rolstoelvriendelijke uitvoering leverbaar. De deluxe picknicktafels zijn uiterst geschikt voor gebruik als parkbank, tuinbank, schoolpleinbank of speeltuinbank. De tafels wordt bijvoorbeeld al gebruikt in en rondom scholen, recreatie omgevingen, bungalowparken, zwembaden en wellness centra.

  De A-frame picknicktafel Deluxe is uitgevoerd met extra brede en verstevigde zittingen en tafelplanken. Dit is gedaan om mogelijke doorbuiging en vervorming van de planken effectief tegen te gaan en de levensduur ervan aanzienlijk te vergroten. Dit type A-frame picknicktafels is voortgekomen uit de groeiende vraag naar picknicktafels met een bredere zitting, langere levensduur en hogere vandaalbestendigheid. Het slimme ontwerp van deze tafel in combinatie met een uitstekende materiaalsamenstelling zorgt ervoor dat deze A-frame picknicktafels uiterst hufterproof, weer- en UV-bestendig zijn.

  Deluxe 1500

  Deluxe 1800

  Deluxe 1800 - rolstoel

  Specificaties

  deluxe picknicktafel kunststof

  Omschrijving Deluxe A-frame

  Deze zwaarder uitvoering A-Frame picknick tafel is gemaakt van kwalitatief hoog gerecycled kunststof en beschikbaar in verschillende uitvoeringen.

  • Model 1500 – met 2 plank zitting en verstevigde planken
  • Model 1500 – met speciaal tafelblad (ingebouwde speelborden of whiteboard)
  • Model 1800 – 2 plank zitting en verstevigde planken
  • Model 1800 – Rolstoel vriendelijke uitvoering

   

  Kleuren
  • Standaard Cedar met houtmotief
  • Bruin en redwood tegen meerprijs
  • Frame is altijd zwart

   

  Eigenschap/onderdeel
  Lengte 1500 mm 1800 mm
  Zithoogte 435 mm 435 mm
  Tafel hoogte 750 mm 750 mm
  Tafel breedte 586 mm 586 mm
  Totale breedte 1260 mm 1260 mm
  Grootste deel 1500x584x139 1800x584x139
  Totaal gewicht 80,0 kg 102,0kg
  Zwaarste deel 32,0 kg 35,0 kg

  Informatie

  Kernpunten A Frame deluxe picknicktafel

  • Zwart, gerecycled kunststof frame
  • Zit- en tafelplanken zijn standaard in Cedar bruin, per opdracht ook leverbaar in bruin en Redwood tegen een meerprijs.
  • Verkrijgbaar in 3 uitvoeringen: 1500mm standaard, 1500mm speciaal tafelbord, 1800mm standaard en 1800mm rolstoelvriendelijke uitvoering.
  • Optioneel zijn grondankers verkrijgbaar
  • Bij de rolstoelvriendelijke uitvoering is er plaats gemaakt voor één rolstoel
  • Middels 6 bouten binnen 10 minuten te assembleren.

   

  Levering

  De levering geschiedt in losse onderdelen die als een plat geheel zijn verpakt. Dit inclusief de benodigde bevestigingsmaterialen en een duidelijke montage instructie. Tevens is er ook de mogelijkheid de tafel compleet gemonteerd af te leveren, dit tegen een meerprijs. Wij raden echter aan de tafels zelf de monteren, de tafels zijn Semi geassembleerd en middels 6 bouten binnen 10 minuten gereed te maken voor gebruik. De verpakte optie bespaart veel kosten ten aanzien van transport.

   

  Verankering

  Daar waar het gewenst of noodzakelijke is, bestaat er een speciale verankerings set. Deze zijn extra zwaar uitgevoerd en gegalvaniseerd. Deze worden geleverd inclusief de bevestiging schroeven voor het picknicktafel frame. De verankering set is beschikbaar in de volgende uitvoeringen:

  • bevestiging op een verhard oppervlak zoals steen en of beton
  • als grondverankering in zachte grond in te graven en ter versteviging aan te vullen met gestabiliseerd zand of beton

  Onderhoud

  De A-frame Deluxe picknicktafel bevat geen bewegende delen. Gezien de tafel vervaardigd is uit HDPE, heeft het vrijwel geen onderhoud nodig. Het is makkelijk schoon te maken met een lauw zeepsopje en spons of zachte borstel. Spoel de tafel goed af om zoveel mogelijk vuil te verwijderen. De vochtopname van het kunststof bedraagt minder dan 0,46% waardoor olie, vet en anderen producten vrijwel geen vlekken kunnen achterlaten. Deze zeer lage vochtopname houdt ook in dat mossen, algen en schimmels zich moeilijk kunnen hechten en makkelijk te verwijderen zijn.

  Afspuiten met een hogedruk-reiniger met een maximale druk van 100 bar is mogelijk, maar met een minimale afstand van 30 cm in een waaiervormige straal. Dit om de structuur van het HDPE materiaal niet aan te tasten. Gebruik van vuilfrees is nadrukkelijk verboden. Tevens raden wij niet aan de A-frame deluxe picknicktafel te verven of beitsen, qua bescherming biedt dit namelijk geen voordelen en er zal een zeer slechte hechting plaatsvinden.

   

  Aanbevolen inspectie schema
  • Visueel: Elke maand
  • Functionaliteit: Elke maand
  • Algeheel : Om de 6 maanden

  In openbare speelgelegenheden is verankering verplicht volgens de EN norm 1176. Vraag bij twijfel altijd uw veiligheidsadviseur om advies met betrekking tot uw specifieke situatie.

  Installatie instructies