Enviroboard gerecycled plaatmateriaal

Enviroboard – Gerecycled plaatmateriaal vervaardigd uit consumentenafval

Enviroboard gerecycled plaatmateriaal van Enviroplast bestaat vrijwel volledig uit gerecycled consumentenafval. Het is ontwikkeld om zowel technisch, als constructief een goede vervanger van traditionele materialen als hout en betonplex te zijn. Een Enviroboard PE plaat is licht van gewicht, duurzaam, vochtbestendig en hecht niet tot nauwelijks. Daarnaast is de verwerking van het materiaal soortgelijk, het is simpel en snel te monteren. Alle varianten zijn bont zwart en hebben een soortgelijke materiaalopbouw: gerecycled kunststof van consumentenafval met diverse PE en PS toplagen. Iedere variant is specifiek samengesteld om te kunnen voldoen aan bepaalde toepassingen van praktische bouw- en staltoepassingen tot aan esthetische oplossingen voor bijvoorbeeld reclame uitingen of interieur. Vraag gerust naar de mogelijkheden van deze platen, ze zijn redelijk voordelig geprijsd en zeer snel te leveren. Staaltjes zijn op aanvraag natuurlijk mogelijk.

HI - Bouw

enviroboard high impact recycle plaat

Omschrijving HI plaat

De zwarte bonte HI (high impact) variant is met name geschikt voor constructie en aftimmer toepassingen als vervanger van hout. Denk hierbij bijvoorbeeld aan betonbekisting, verdiepingsvloeren, tuinhout of (tijdelijke) hokken.

SF - Bewerking/interieur

Enviroboard pe plaat

Omschrijving SF Plaat

De zwart bonte SF (shop fitting) variant is ontwikkeld met oog op esthetische toepassingen en bewerkingsmogelijkheden. Denk hierbij aan reclame uitingen, bouwplaats afscherming, meubels, interieur of inrichtingsdoeleinden.

AGRI - Landbouw/stal

enviroboard AGRI recycle plaat

Omschrijving AGRI plaat

De zwart bonte AGRI variant komt voort uit een productie overgang tussen gerecycled PE en PS. Deze variant is zeer geschikt als een tijdelijke oplossing. Denk hierbij aan afscherming of stallenbouw.

Specificaties

Lengte (mm): 2440
Dikte (mm): 18
Kleur: ZWART BONT
Materiaalgroep: PE, gerecycled consumentenafval
Productvorm: Plaat
Gewicht (kg): 30
Breedte (mm): 1220

Specificaties:

Lengte (mm): 2440
Dikte (mm): 18
Kleur: ZWART BONT
Materiaalgroep: PS, gerecycled consumentenafval
Productvorm: PLAAT
Gewicht (kg): 30
Breedte (mm): 1220

Specificaties

Lengte (mm): 2440
Dikte (mm): 18
Kleur: ZWART BONT / Groen
Materiaalgroep: PE/PS, gerecycled consumentenafval
Productvorm: Plaat
Gewicht (kg): 30
Breedte (mm): 1220

Gerecycled plaatmateriaal van Enviroboard hebben wij op voorraad en kunnen wij binnen 1-5 werkdagen leveren.