Dak & Galerij

  Rubber tegels voor dak- en galerij

  Fiberplast heeft een uitgebreid assortiment van rubber tegels in haar Enviroflex assortiment die geschikt zijn voor bijna ieder type galerij of dak. Vraag ons gerust om assistentie indien u een passend advies wenst of niet zeker weet of de tegels voldoen aan de wettelijke eisen (plaatsing op hoogte). Wij hebben een wereld aan kennis en ervaring in huis als het aankomt tot complexe berekeningen, vloerconstructies en rubber eigenschappen.

  Assortiment

  Enviroflex SBR dak- & galerijtegels

  Enviroflex gecertificeerde 80mm daktegel

  dak en galerijtegel SBR 80 mm

  Enviroflex luxe EPDM toplaag voor SBR tegels

  EPDM luxe toplaag

  Regupol E serie zwaar belaste toepassingen

  regupol e serie

  Regupol EG serie medium belaste toepassingen

  Regupol EG serie

  Regupol FH brandveilige tegels tbv vluchtwegen

  Hobbytegels

  hobbytegel

  Waarom kiezen voor onze galerij en daktegels?

  Installatie dak- en galerijtegels

  Vergeleken met alternatieven zijn onze rubber tegels verrassend licht van gewicht en kunnen gemakkelijk los worden gelegd. Indien nodig kunt u het materiaal eenvoudig op maat snijden met een nat stanleymes. De flexibiliteit van het materiaal zorgt ervoor dat oneffenheden effectief opgevangen worden. Er bestaat ook de mogelijkheid de rubber dak- en galerijtegels te verlijmen met een rubberlijm.

   

  Waterdoorlatend

  Tussen de korrels van de dak- en galerijtegels zit voldoende ruimte om het water snel door de tegel te laten zakken. Hierdoor is het loopoppervlak van de tegel snel droog en krijgen algen en micro organismen geen kans om zich te hechten. De rubber tegels zijn tevens bestendig tegen vorst.

  Garantie

  Vrijwel al onze rubber galerij- en daktegels worden standaard geleverd met 2 jaar garantie. Mits deze natuurlijk op correct zijn toegepast en onderhouden. Wij kunnen echter geen garantie afgeven op de kleur. Ook kunnen, in uitzonderlijke gevallen, de tegels lichtelijk zwart afgeven door uittreding van Carbon Black.

   

  Antislip

  Onze rubber tegels hebben van nature een stroef oppervlak en worden bij vochtige omstandigheden niet snel glad. De open oppervlakte structuur van de tegels versterkt het antislip karakter zelfs. Om de hoge antislip waardes te behouden is het aan te raden de tegels om de zoveel tijd grondig te reinigen.

   

  Levensduur

  Onze rubber galerij en daktegels zijn uiterst slijtvast en licht van gewicht, zeker als u het vergelijkt met traditionele alternatieven, zoals beton. De levensduur van onze tegels is grotendeels afhankelijk van de specifieke toepassing, het onderhoudsschema en het volume van gebruik. De tegels hebben een theoretische levensduur van ruim 50 jaar.

   

  Recyclebaar

  Onze dak- en galerijvloertegels zijn na gebruik volledig recyclebaar.

  rubber tegels

  Alle rubber tegels uit ons assortiment zijn van gerecycled materiaal en zijn na gebruik volledig recyclebaar!