Enviroflex

Enviroflex

Enviroflex is de handelsnaam waaronder Fiberplast BV haar standaard en maatwerk rubberproducten verkoopt. U kunt hier dus uitstekend terecht voor bijvoorbeeld antislip rubber op rol, gebouwbescherming of diverse soorten drainerend bouwrubber. Wij kunnen u vaak meerdere toepassing gerichte oplossingen aanbieden. Naast het Enviroflex assortiment wordt hier ook een groot deel van het Regupol assortiment gepresenteerd. Indien u op zoekt bent naar een rubber maatwerkproduct dat hier niet tussen staat, kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij hebben een wereld aan kennis, ervaring en contacten in huis als het aankomt tot rubber oplossingen. Wij helpen u graag verder met al uw vragen en wensen.

Enviroflex assortiment

Rubber tegels & vloeren

Dak & Galerij

rubber dak en galerijtegels

Fitnesstegels

sporttegels rubber indoor outdoor aniti noise

Speelvloeren

rubber speelvloer

Project/sportvloeren

projectvloeren

Ondervloeren

ondervloeren rubber

Stallen

rubber stalvloer

Atletiekbanen

atletiekbanen regupol

Sportmatten

sportmatten rubber judo vechtsport

Bouw, transport & agrarisch rubber

Rubbergranulaat

rubbergranulaat

Gebouwbescherming

gebouwbescherming

Anti Vegetatie

anti vegetatie matten en platen

Ladingzekering

vervoer ladingzekering rubber

Diversen

Schietplaten

schietplaat rubber

Oploopprofielen

oploopprofiel rubber

Tussenvloeren

tussenvloer rubber

Diversen

diverse rubbergranulaat producten
Rubber

Rubber tegels, matten en stroken wordt hedendaags wereldwijd gebruikt voor een veelvoud van toepassingen. Onze producten zijn een combinatie van uit recycling afkomstige rubberen korrels of vezels die gebonden zijn met verschillende hoogwaardige polyurethaan-bindmiddelen. Uit dit mengsel ontstaat een extreem elastisch, dempend en bestendig materiaal, dat tot rubberen tegels, platen, vormdelen of opgerolde banen kan worden verwerkt. Het materiaal is tevens leverbaar in diverse frisse kleuren, variaties en toepassingsgerichte uitvoeringen. Denk hierbij aan rubber bescherming materiaal, valtegels, antislip rubber op rol of een waterdoorlatend bouwrubber.

Enviroflex oplossingen zijn geschikt voor toepassingen waarbij een hoge geluidisolatie of mechanische belastbaarheid een vereiste zijn. Denk hierbij aan de meest uiteenlopende sportvloeren, vloerbedekkingen, bedekkingen ter valbescherming, banen en platen ter bescherming van gebouwen en contactgeluidsisolatie, materialen voor de trillingstechniek en antislipmatten voor in de transportsector. U bij ons kunt u tevens een wereld aan rubberen tegels kopen.

Enviroflex en Regupol zijn veelzijdig bruikbaar, duurzaam, belastbaar en na gebruik volledig recyclebaar. Het materiaal wordt volgens zeer uiteenlopende recepten geproduceerd, om aan de verschillende behoeften te voldoen. Door oppervlakte veredelingen, combinaties met andere grondstoffen en talrijke cacheringen zijn al honderden verschillende producten voor nog meer gebruiksdoelen gerealiseerd. En er komen voortdurend meer bij…

Veiligheid

Wanneer het aankomt op veiligheid doen wij geen enkele concessie aan de kwaliteit. Enviroflex rubber tegels en buitenmatten voldoen aan het Bouwbesluit en zijn door een onafhankelijk onderzoeksbureau uitvoerig getest op veiligheid voor mens en milieu.

Tegels van Enviroflex zijn gegarandeerd veilig voor mens en milieu. Daarnaast zijn al onze tegels getest op kritische valhoogten volgens de Europese norm EN 1177:2008. De Enviroflex rubberen veiligheidstegels voldoen tevens aan de door Stichting Milieukeur (MK.59, VHT.5) vastgestelde eisen. Alle rapporten zijn op aanvraag beschikbaar.

 

Ons assortiment voldoet aan zwaarste veiligheidseisen zoals de Europese Norm 1176 en zijn voorzien van een TUV keurings-attest.

 

Producteigenschappen
  • Schokabsorberend
  • Flexibel
  • Slijtvast
  • Antislip
  • Weer- en windbestendig
  • Eenvoudig op maat te snijden en te leggen
  • Waterdoorlatend
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Lange levensduur
  • Opmaat

rubber stroken rollen tegels regupol 6510 7210

 

“Bij Enviroflex kun je terecht voor al je standaard of maatwerk rubber tegels, gebouwbescherming en bouwrubber oplossingen”