Enviroflex

Enviroflex

Enviroflex is de handelsnaam waaronder Fiberplast BV zijn rubberproducten verkoopt en speelt een belangrijke rol bij het hergebruik van rubber. Enviroflex is een bekend merkproduct dat in de volksmond ook wel bekend staat onder de naam rubbergranulaat. Naast Enviroflex wordt op deze website ook een belangrijk deel van het Regupol assortiment gepresenteerd, dit wordt grotendeels geïmporteerd uit Duitsland. Indien u op zoekt bent naar een specifiek rubbergranulaat product dat hier niet tussen staat, kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij hebben een wereld aan kennis, ervaring en contacten in huis als het aankomt tot granulaatrubber. Wij helpen u graag verder met al uw vragen en wensen.

Enviroflex assortiment

Rubbervloeren

Dak & Galerij

rubber dak en galerijtegels

Fitnesstegels

sporttegels rubber indoor outdoor aniti noise

Speelvloeren

rubber speelvloer

Project/sportvloeren

projectvloeren

Ondervloeren

ondervloeren rubber

Stallen

rubber stalvloer

Atletiekbanen

atletiekbanen regupol

Sportmatten

sportmatten rubber judo vechtsport

Bouw, transport & agrarisch rubber

Rubbergranulaat

rubbergranulaat

Gebouwbescherming

gebouwbescherming

Anti Vegetatie

anti vegetatie matten en platen

Ladingzekering

ladingzekering rubber

Diversen

Schietplaten

schietplaat rubber

Oploopprofielen

oploopprofiel rubber

Tussenvloeren

tussenvloer rubber

Diversen

diverse rubbergranulaat producten
Rubbergranulaat

Rubbergranulaat wordt hedendaags wereldwijd gebruikt voor een veelvoud van toepassingen. Enviroflex en Regupol producten zijn produceert een combinatie van uit recycling afkomstige rubbergranulaat korrels of vezels die gebonden zijn met polyurethaan-bindmiddelen. Uit dit mengsel ontstaat een extreem elastisch en bestendig materiaal, dat tot tegels, platen, vormdelen of opgerolde banen kan worden verwerkt. Het materiaal is tegenwoordig tevens leverbaar in diverse frisse kleuren, variaties en toepassingsgerichte uitvoeringen.

Enviroflex en Regupol zijn geschikt voor toepassingen waarbij degelijke geluid- en trillingisolatie of elasticiteit en mechanische belastbaarheid een vereiste zijn. Zo ontstaan bijvoorbeeld de meest uiteenlopende sportvloeren, vloerbedekkingen, bedekkingen ter valbescherming, banen en platen ter bescherming van gebouwen en contactgeluidsisolatie, materialen voor de trillingstechniek en antislipmatten voor in de transportsector.

Enviroflex en Regupol zijn veelzijdig bruikbaar, duurzaam, belastbaar en na gebruik volledig recyclebaar. Het materiaal wordt volgens zeer uiteenlopende recepten geproduceerd, om aan de verschillende behoeften te voldoen. Door oppervlakte veredelingen, combinaties met andere grondstoffen en talrijke cacheringen zijn al honderden verschillende producten voor nog meer gebruiksdoelen gerealiseerd. En er komen voortdurend meer bij…

Veiligheid

Wanneer het aankomt op veiligheid doen wij geen enkele concessie aan de kwaliteit. Enviroflex rubber tegels voldoen aan het Bouwbesluit en zijn door een onafhankelijk onderzoeksbureau uitvoerig getest op veiligheid voor mens en milieu.

Tegels van Enviroflex zijn gegarandeerd veilig voor mens en milieu. Daarnaast zijn al onze tegels getest op kritische valhoogten volgens de Europese norm EN 1177:2008. De Enviroflex rubberen veiligheidstegels voldoen tevens aan de door Stichting Milieukeur (MK.59, VHT.5) vastgestelde eisen. Alle rapporten zijn op aanvraag beschikbaar.

 

Ons assortiment voldoet aan zwaarste veiligheidseisen zoals de Europese Norm 1176 en zijn voorzien van een TUV keurings-attest.

 

Producteigenschappen
  • Schokabsorberend
  • Flexibel
  • Slijtvast
  • Antislip
  • Weer- en windbestendig
  • Eenvoudig op maat te snijden en te leggen
  • Waterdoorlatend
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Lange levensduur