Enviroflex

Enviroflex

Enviroflex is de handelsnaam van de rubberproducten die bij Fiberplast BV worden verkocht en speelt een belangrijke rol in het hergebruik van rubber. Enviroflex is een bekend merkproduct, in de volksmond beter bekend onder de naam rubbergranulaat. Naast Enviroflex wordt op deze website ook een belangrijk deel van het Regupol assortiment van BSW Duitsland gepresenteerd. Staat uw informatie hier niet tussen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij hebben een wereld aan kennis in huis en helpen u graag verder met al uw vragen en wensen.

Enviroflex assortiment

Rubbervloeren

Dak & Galerij

rubber dak en galerijtegels

Fitnesstegels

sporttegels rubber indoor outdoor aniti noise

Speelvloeren

rubber speelvloer

Project/sportvloeren

projectvloeren

Ondervloeren

ondervloeren rubber

Stalvloeren

rubber stalvloer

Atletiekbanen

atletiekbanen regupol

Sportmatten

sportmatten rubber judo vechtsport

Bouw, transport & agrarisch rubber

Rubbergranulaat

rubbergranulaat

Gebouwbescherming

gebouwbescherming

Anti Vegetatie

anti vegetatie matten en platen

Ladingzekering

ladingzekering rubber

Diversen

Diversen

diverse rubbergranulaat producten
Rubbergranulaat

Rubbergranulaat wordt tegenwoordig wereldwijd gebruikt. Enviroflex en Regupol zijn een combinatie van – uit recycling afkomstige – rubbergranulaat of -vezels met polyurethaan-bindmiddelen. Uit dit mengsel ontstaat een extreem elastisch blijvend materiaal, dat tot tegels, platen, vormdelen of opgerolde banen wordt verwerkt. Het materiaal is tegenwoordig leverbaar in diverse frisse kleuren en variaties.

Enviroflex en Regupol zijn geschikt voor toepassingen waarbij degelijke geluids- en trillingsisolatie of elasticiteit en mechanische belastbaarheid een vereiste zijn. Zo ontstaan de meest uiteenlopende sportvloeren, vloerbedekkingen, bedekkingen ter valbescherming, banen en platen ter bescherming van gebouwen en contactgeluidsisolatie, materialen voor de trillingstechniek en antislipmatten voor in de transportsector.

Enviroflex en Regupol zijn veelzijdig bruikbaar, duurzaam, belastbaar en recyclebaar. Het materiaal wordt volgens zeer uiteenlopende recepten geproduceerd, om aan de verschillende behoeften te voldoen. Door oppervlakte veredelingen, combinaties met andere grondstoffen en talrijke cacheringen zijn al honderden verschillende producten voor nog meer gebruiksdoelen ontwikkeld. En er komen voortdurend meer bij.

 

Recyclebaar voor 100% hergebruik

Wanneer de tegels ooit verwijderd moeten worden mogen ze kosteloos bij ons magazijn worden aangeleverd waarna ze opnieuw worden hergebruikt.

Veiligheid

Wanneer het aankomt op veiligheid doen wij geen enkele concessie aan de kwaliteit. Enviroflex rubber tegels voldoen aan het Bouwbesluit en zijn door een onafhankelijk onderzoeksbureau uitvoerig getest op veiligheid voor mens en milieu.

Tegels van Enviroflex zijn gegarandeerd veilig voor mens en milieu. Daarnaast zijn al onze tegels getest op kritische valhoogten volgens de Europese norm EN 1177:2008. De Enviroflex rubberen veiligheidstegels voldoen tevens aan de door Stichting Milieukeur (MK.59, VHT.5) vastgestelde eisen. Alle rapporten zijn op aanvraag beschikbaar.

 

Ons assortiment voldoet aan zwaarste veiligheidseisen zoals de Europese Norm 1176 en zijn voorzien van een TUV keurings-attest.

 

Producteigenschappen
  • schokabsorberend
  • flexibel
  • zeer slijtvast
  • antislip
  • weer- en windbestendig
  • eenvoudig op maat te snijden en te leggen
  • Waterdoorlatend
  • onderhoudsvriendelijk
  • lange levensduur