• Ma - Vr 9:00 - 17:00
  • (+31) 0512-544503
  • info@fiberplast.nl

  Enviroflex rubberproducten

  Enviroflex

  Enviroflex is de handelsnaam waaronder Fiberplast BV haar standaard en maatwerk rubberproducten verkoopt. U kunt hier dus uitstekend terecht voor bijvoorbeeld antislip rubber op rol, gebouwbescherming of diverse soorten drainerend bouwrubber. Wij kunnen u vaak meerdere toepassing gerichte oplossingen aanbieden. Naast het Enviroflex assortiment wordt hier ook een groot deel van het Regupol assortiment gepresenteerd. Indien u op zoekt bent naar een rubber maatwerkproduct dat hier niet tussen staat, kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij hebben een wereld aan kennis, ervaring en contacten in huis als het aankomt tot rubber oplossingen. Wij helpen u graag verder met al uw vragen en wensen.

  Enviroflex assortiment

  (Klik op de afbeeldingen voor een specifieke productpagina)

  Rubbertegels

  Dak & Galerij

  Fitness

  sporttegels rubber indoor outdoor aniti noise

  Speel

  Val

  Stallen

  drainage staltegels stalvloeren

  Hobby

  Crossfit

  envirosport enviroflex sporttegels sportvloer crossfitvloer cardiovloer & fysiovloer

  Ballistisch

  Vloeren

  Project

  Sport

  sportvloer

  Stal

  stal rubber

  Ondervloeren

  ondervloeren rubber

  Tussenvloeren

  tussenvloer rubber

  Sportmatten

  sportmatten rubber judo vechtsport

  Stroken, matten & bedekking

  Anti Vegetatie

  anti vegetatie matten en platen

  Ladingzekering

  antislipmatten

  Gebouwbescherming

  gebouwbescherming

  6510 G & 7210 LS

  regupol

  Puzzelmatten

  puzzel stalmat

  Dakbedekking

  dakbedekking

  Stalbedekking

  stlabedekking

  Diversen

  Oploopprofielen

  oploopprofiel rubber

  Afsluitprofielen

  Opsluitbanden

  diverse rubbergranulaat producten

  Bielzen

  rubber bielzen

  Kunstgrasmatten

  Kunstgrasmatten

  Blokken

  rubber kubussen zitten

  Pallisades

  palissade

  Schietgordijnen

  schietbaan gordijnen

  Informatie

  Rubber

  Rubber tegels, matten en stroken wordt hedendaags wereldwijd gebruikt voor een veelvoud van toepassingen. Onze producten zijn een combinatie van uit recycling afkomstige rubberen korrels of vezels die gebonden zijn met verschillende hoogwaardige polyurethaan-bindmiddelen. Uit dit mengsel ontstaat een extreem elastisch, dempend en bestendig materiaal, dat tot rubberen tegels, platen, vormdelen of opgerolde banen kan worden verwerkt. Het materiaal is tevens leverbaar in diverse frisse kleuren, variaties en toepassingsgerichte uitvoeringen. Denk hierbij aan rubber bescherming materiaal, valtegels, antislip rubber op rol of een waterdoorlatend bouwrubber.

  Enviroflex oplossingen zijn geschikt voor toepassingen waarbij een hoge geluidisolatie of mechanische belastbaarheid een vereiste zijn. Denk hierbij aan de meest uiteenlopende sportvloeren, vloerbedekkingen, bedekkingen ter valbescherming, banen en platen ter bescherming van gebouwen en contactgeluidsisolatie, materialen voor de trillingstechniek en antislipmatten voor in de transportsector. U bij ons kunt u tevens een wereld aan rubberen tegels kopen.

  Enviroflex en Regupol zijn veelzijdig bruikbaar, duurzaam, belastbaar en na gebruik volledig recyclebaar. Het materiaal wordt volgens zeer uiteenlopende recepten geproduceerd, om aan de verschillende behoeften te voldoen. Door oppervlakte veredelingen, combinaties met andere grondstoffen en talrijke cacheringen zijn al honderden verschillende producten voor nog meer gebruiksdoelen gerealiseerd. En er komen voortdurend meer bij…

  Veiligheid

  Wanneer het aankomt op veiligheid doen wij geen enkele concessie aan de kwaliteit. Enviroflex rubber tegels en matten voldoen aan het Bouwbesluit en zijn door een onafhankelijk onderzoeksbureau uitvoerig getest op veiligheid voor mens en milieu. Dit maakt de tegels van Enviroflex gegarandeerd veilig voor mens en milieu. Daarnaast zijn sommige rubber valtegels ook nog eens getest op kritische valhoogten volgens de Europese norm EN 1177:2008. Enviroflex rubberen veiligheidstegels voldoen tevens aan de door Stichting Milieukeur (MK.59, VHT.5) vastgestelde eisen. Alle rapporten zijn op aanvraag beschikbaar.

   

  Ons assortiment voldoet aan zwaarste veiligheidseisen zoals de Europese Norm 1176 en zijn voorzien van een TUV keurings-attest.

   

  Producteigenschappen
  • Schokabsorberend
  • Flexibel
  • Slijtvast
  • Antislip
  • Weer- en windbestendig
  • Eenvoudig op maat te snijden en te leggen
  • Waterdoorlatend
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Lange levensduur
  • Opmaat

  rubber stroken rollen tegels regupol 6510 7210

  “Bij Enviroflex kun je terecht voor al je standaard of maatwerk rubber tegels, gebouwbescherming en bouwrubber oplossingen”