Enviroflex maatwerk rubber

  Enviroflex

  Enviroflex is de handelsnaam waaronder Fiberplast BV haar standaard en maatwerk rubber oplossingen verkoopt. U kunt bij ons uitstekend terecht voor bijvoorbeeld antislip rubber op rol, een fraaie rubber sportvloer, akoestisch rubber, gebouwbescherming of drainerend bouwrubber. Wij kunnen u vaak meerdere toepassing gerichte oplossingen aanbieden. Naast het Enviroflex assortiment wordt hier ook een groot deel van de producten van wereldmerk Regupol gepresenteerd. Indien u op zoekt bent naar een rubber maatwerkproduct dat hier niet tussen staat, kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij hebben een wereld aan kennis, ervaring en contacten in huis als het aankomt tot professionele en duurzame rubber oplossingen. Wij helpen u graag verder met al uw vragen en wensen.

  Enviroflex assortiment

  (Klik op de afbeeldingen voor een specifieke productpagina)

  Rubber tegels

  Dak & Galerij

  Fitness

  sporttegels rubber indoor outdoor aniti noise

  Speel

  Val

  Stallen

  drainage staltegels stalvloeren

  Hobby

  Crossfit

  envirosport enviroflex sporttegels sportvloer crossfitvloer cardiovloer & fysiovloer

  Ballistisch

  Rubber vloeren

  Project

  Sport

  sportvloer

  Stal

  stal rubber

  Ondervloeren

  ondervloeren rubber

  Sportmatten

  sportmatten rubber judo vechtsport

  Puzzelmatten

  puzzelmatten homawk

  Quick-Connect

  quick connect sportvloer tegels

  Rubber matten, stroken & rollen

  Anti Vegetatie

  anti vegetatie matten en platen

  Bouwrubber

  regupol

  Frictiematten

  rubber frictiematten logistiek 250

  Ladingzekering

  antislipmatten

  Dakbedekking

  dakbedekking

  Puzzelmatten

  puzzel stalmat

  Stalbedekking

  stlabedekking

  Schietgordijnen

  schietbaan gordijnen

  Diversen

  Oploopprofielen

  oploopprofiel rubber

  Afsluitprofielen

  Opsluitbanden

  diverse rubbergranulaat producten

  Bielzen

  rubber bielzen

  Kunstgrasmatten

  Kunstgrasmatten

  Blokken

  rubber kubussen zitten

  Pallisades

  palissade

  Opsluitprofielen

  Oploopprofiel hoeken 250

  Informatie

  Enviroflex rubber maatwerk

  Rubber wordt hedendaags wereldwijd gebruikt voor een veelvoud van toepassingen. Een groot deel vaan onze producten zijn een combinatie van uit recycling afkomstige rubberkorrels & vezels die gebonden zijn met hoogwaardige polyurethaan-bindmiddelen. Uit dit mengsel ontstaat een extreem elastisch, dempend en bestendig materiaal dat tot bijvoorbeeld tegels, matten, sportvloer op rol, akoestische strippen of ladingzekering kan worden verwerkt. Het materiaal is leverbaar in diverse frisse kleuren, variaties en toepassingsgerichte uitvoeringen. Denk hierbij valtegels, antislipmatten transport of een waterdoorlatend bouwrubber.

  Enviroflex rubber maatwerk oplossingen heeft specialistische producten in haar assortiment voor toepassingen waar bijvoorbeeld een hoge geluidisolatie of mechanische belastbaarheid een vereiste zijn. Denk hierbij aan de meest uiteenlopende sportvloeren, bouwrubber, valondergronden, schietplaten, trillingdemping en antislipmatten voor in de transportsector.

  Enviroflex en Regupol rubber maatwerk zijn veelzijdig bruikbaar, duurzaam, belastbaar en na gebruik volledig recyclebaar. Het materiaal wordt volgens zeer uiteenlopende recepten geproduceerd, om aan de verschillende behoeften te voldoen. Door oppervlakte veredelingen, combinaties met andere grondstoffen en talrijke cacheringen zijn al honderden verschillende producten voor nog meer gebruiksdoelen gerealiseerd. En er komen voortdurend meer bij…

  Veiligheid

  Wanneer het aankomt op veiligheid doen wij geen enkele concessie. Enviroflex rubber oplossingen voldoen aan het Bouwbesluit en zijn door een onafhankelijk onderzoeksbureau uitvoerig getest op veiligheid voor mens, dier en milieu. Dit maakt de rubber vloeren en bouwoplossingen van Enviroflex veilig in gebruik. Daarnaast zijn de rubber valtegels ook getest op kritische valhoogtes volgens de Europese EN 1177:2008 norm. Enviroflex rubber tegels voldoen tevens aan de door Stichting Milieukeur (MK.59, VHT.5) vastgestelde eisen en zijn na gebruik volledig recyclebaar. Alle rapporten zijn op aanvraag beschikbaar.

   

  Ons assortiment voldoet aan zwaarste veiligheidseisen zoals de Europese Norm 1176 en veel zijn voorzien van een TUV keurings-attest.

   

  Producteigenschappen
  • Schokabsorberend
  • Val, trilling en geluiddempend
  • Flexibel
  • Slijtvast
  • Antislip
  • Weer- en windbestendig
  • Eenvoudig op maat te snijden en te leggen
  • Waterdoorlatend
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Lange levensduur
  • Veel maatwerk oplossingen

  rubber maatwerk regupol rubber op rol 6510 7210 rubber vloer

  “Bij Enviroflex kun je terecht voor een standaard of maatwerk rubber tegel, rubber mat, gebouwbescherming, rubber vloer en bouwrubber oplossing”