Merk

  Merken Fiberplast

  Fiberplast is een technische groothandelsonderneming met vestigingen in Drachten en Antwerpen. Wij zijn gespecialiseerd in duurzame circulaire bouwoplossingen als alternatief voor traditionele bouwmaterialen zoals hout, staal en beton. Het is onze missie om moderne en milieuvriendelijke rubber, kunststof- en composietoplossingen bij een breder publiek te introduceren. Onze duurzame merken worden via diverse marktkanalen aan de markt gepresenteerd.

  fiberplast documentatie

  Duurzame merknamen Fiberplast

  envirodeck logo houtcomposiet mega deck extra's

  Over Envirodeck

  Of u nu een architect, aannemer, dakdekker, bouwmaterialen groothandelaar of overheidsinstantie bent, de naam Envirodeck zal u ongetwijfeld bekend in de oren klinken als het aankomt tot duurzame merknamen. Envirodeck heeft zich het afgelopen decennium een toonaangevende positie weten te verwerven in de markt van de professionele hout-kunststof-composieten. Kwaliteitsbewuste eindgebruikers weten Envirodeck in toenemende mate te vinden en te waarderen.

  enviroflex logo rubber

  Over Enviroflex

  Enviroflex is de handelsnaam van de rubberproducten die bij Fiberplast BV worden verkocht en speelt een belangrijke rol in het hergebruik van rubber. Dit gerecyclede rubber staat ook wel bekend om haar lange levensduur, lage kostprijs en hoge functionaliteit. In het assortiment van Enviroflex staat ook een deel van het Regupol & Everroll assortiment dat in Duitsland wordt geproduceerd. Rubber is te gebruiken met een veelvoud van merken in en buiten ons assortiment.

  envirolift tegeldragers documentatie

  Over Envirolift

  Fiberplast BV bezit de exclusieve verkooprechten van de Buzon vloerdragers in Nederland en Vlaams België en verkoopt dit onder de handelsnaam Envirolift. De vloer- en tegeldrageroplossingen die de vloerdragers van Buzon bieden geven zowel de architect als de vakspecialist grote voordelen. Met name de ongekende vrijheid met betrekking tot creatieve, standaard- en speciale toepassingen voor de ondersteuning en verhoging van zowel tegel-, industriële, als planken vloeren.

  enviroplast gerecycled PE plaatmateriaal

  Over Enviroplast

  De kwaliteitsbewuste eindgebruiker weet Enviroplast in toenemende mate te waarderen. Enviroplast plaatmateriaal wordt geproduceerd uit een mix van LDPE, HDPE en PP kunststof aangevuld met diverse hoogwaardige procesadditieven. Het unieke productieproces van Enviroplast is verantwoordelijk voor het onderscheidende uiterlijk ten opzichte van traditionele recycle kunststoffen.

  enviroplay kunststof picknicktafels buitenmeubliar parkmeubilair

  Over Enviroplay

  Onder de merknaam Enviroplay hebben wij diverse hoogwaardige speeltoestellen, picknicktafels en design buitenmeubilair in de markt gezet. Alles wat u nodig zo hebben voor een speeltuin die moet voldoen aan diverse strenge landelijke en Europese wetten kunt u vinden bij ons. In overleg is er hierbij veel mogelijk.

  tegeldrager webshop tegeldragers

  Over Tegeldrager.nl

  Tegeldrager.nl is de eerste webshop van Fiberplast, gelanceerd in 2016. Het richt zich totaal op het verkopen van de professionele vloerdragers van wereldmarktleider Buzon. Wij vonden het als technische groothandelsonderneming belangrijk dat ook de particulier en zzp’er toegang kreeg tot de fantastische vloeroplossingen van Buzon.

  regupol rubbertegels rollen tegels stroken

  Over Regupol

  Regupol is een internationaal merkproduct dat bekend staat om zijn hoogwaardige kwaliteit. De flexibiliteit, hoge dempende waardes en de lange algemene levensduur van het rubber, heeft ervoor gezorgd dat Regupol een toonaangevende positie op de rubbermarkt heeft verworven ten aanzien van circulaire bouwoplossingen. Regupol rubberoplossigen zijn toepasbaar op een breed aantal vlakken en leverbaar in diverse afmetingen en kleuren. Vraag hierbij naar de mogelijkheden, Fiberplast doet veel werk op maat.

  buzon logo vloerdrager

  Over Buzon

  Sinds 1987 is BPI (BUZON PEDESTAL INTERNATIONAL) de grootste Europese fabrikant van verstelbare vloerdragers in polypropyleen. De faam van de BUZON vloerdragers voor terrassen is het resultaat van een lange ervaring en van de wil om te voldoen aan de zeer strikte eisen van bouwinstellingen en de huidige technische normen. Fiberplast bezit al jaren de exclusieve verkooprecht van de Buzon vloerdragers in Nederland en Vlaams België.

  simowood logo documentatie

  Over Resysta

  Resysta is een vrij nieuw product uit het assortiment van de Duitse leverancier Simona. Het is gemaakt is volgens de unieke Resysta receptuur, een bio-based materiaal op basis van rijstvlies. Wij van Fiberplast hebben dit materiaal in het assortiment opgenomen omdat het een product met veel toekomst potentie is. Vooral voor de innovatieve en vooruitstrevende architect of aannemer kunnen goed uit de voeten met dit materiaal als het aankomt tot creativiteit.

  envirosport sportvloeren en tegels

  Over Envirosport

  Onder Envirosport verkopen wij het grootste gedeelte van onze sport gerelateerde duurzame vloeroplossingen. Het gaat hierbij met name om verschillende rubber vloeren die specifiek zijn gemaakt op de benodigdheden van de sporter bij het beoefenen van bepaalde sporten. Denk hierbij aan sandwich fitnessvloeren tot aan crossfit tegels. Met name als u op zoekt bent naar een specifieke rubbervloer die moet voldoen aan diverse eisen of dempingsniveaus kunt u uitstekend terecht bij ons.

  fitnesstegel.nl sportvloer webshop

  Over Fitnesstegel.nl

  Met fitnesstegel.nl geven wij nieuwe als zowel oude klanten de mogelijkheid een nieuwe rubber sportvloer veilig, makkelijk en snel online te bestellen. Deze webshop is ons antwoord aan de groeiende vraag naar slijtvaste en kwalitatief hoge sportvloeren op de markt die makkelijk zelf te verleggen zijn. Denk hierbij aan personal gyms, garages, fysiopraktijken tot aan professionele sportscholen. Wij hebben materiaal op rol waar men gemakkelijk een groot oppervlak kan bestrijken tot aan speciale extra dempende crossfit matten.  Wij leveren hierbij alleen het rubbermateriaal, het toebehoren kan men voordeliger ergens anders bestellen.

  Merken Govaplast plastic producten

  Over Govaplast

  Wij hebben enkele jaren diverse Govaplast producten ter aanvulling van onze producten mogen leveren. Hieronder volgen enkele referenties.

  Referenties
  • Amsterdam Hogeschool van Amsterdam Nieuwbouw Wibautstraat 34 bloembakken Agora in de kleur Beige
  • Assen NAM complex 31 banken Canvas Grijs/Zwart + 17 vuilnisbakken Agora Grijs
  • Beetsterzwaag Manege onder de Linde picknicktafel Oslo XL 240 tbv. rolstoelgeberuikers
  • Den Haag Atelier van Zijderveld tand/groefplanken tbv. ontwerp voor de Provada 2010
  • Den Haag Stichting Staedion banken Canvas ZL 180 Grijs
  • Den Helder Marinebasis banken en vuilnisbakken Canvas
  • Groningen Zorggroep Bloemhof 6 banken Porto met Bruine zitting
  • Moorslese (B) Vrije Basisschool ’t Brugske, Slypskapelle: banken Canvas
  • Schiedam Santrade Ltd. diverse banken
  • Utrecht ASN Bank banken London ML
  • Vinkeveen Baambrugse Zuwe grastegels nieuwe stijl uit recycling kunststof
  • Vlaardingen Pilot-Plant Unilever ECO-palen

  Neem voor meer informatie over onze duurzame merknamen contact met ons op! Wij zijn een technische groothandelsonderneming dat men name sterk is als het aankomt tot maatwerk oplossingen.