FAQ items aan het laden...

NOWOOD 2.0 RIJSTVLIESPLAATMATERIAAL

NOWOOD 2.0 is biobased, 100% circulair en custom made plaatmateriaal op basis van rijstvlies en een kunststof matrix. Het basismateriaal is duurzaam, licht van gewicht en erg geschikt voor binnen- en indien voorzien van UV beschermers ook voor buitentoepassingen.

NOWOOD 2.0 is een biobased plaatmateriaal op basis van rijstvlies(30%), post production recycling kunststof(40%), calciet(20%) en diverse additieven(10%). Het is een decoratief – geen constructief – biobased plaat en custom made leverbaar met klantspecifieke kleur, oppervlaktestrutuur (mat of glad) en afmeting.

NOWOOD 2.0. is stevig, bestendig tegen water, vocht, schimmel en rot. Er is geen speciaal gereedschap nodig om het te kunnen be- of verwerken.

Product op maat

Heeft u een specifieke toepassing waarvoor u NOWOOD 2.0 wilt gebruiken? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor een custom made rijstvliesplaat door te nemen. In nauw overleg met u modificeren wij de rijstvliesplaat op basis van de gestelde eisen en uitgangspunten voor een specifieke toepassing.

Een mooi voorbeeld is de custom made verkeersgrijze uitvoering (RAL 7042) van NOWOOD 2.0 die wij samen met onze klant Brimos hebben ontwikkeld en exclusief voor verkeers- en scheepvaartborden produceren.

Let op: Voor custom made geldt een afname vanaf 23 ton. Voor pilots zijn off-white gekleurde losse platen beschikbaar in 8 en 12mm.