FAQ items aan het laden...

Meerwaarde in maatwerk

Wilt u een vernieuwend ontwerp in uw project? Of vindt u geen standaardoplossing? Wilt u een specifieke kleur of maatvoering? Ontdek dan onze meerwaarde in maatwerk. Samen met u bespreken we de eisen rondom de toepassing, de materiaalspecificaties, de kleur, afmetingen, vorm en nog veel meer. Samen zoeken we naar een balans tussen wensen, eisen en budget. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rijstcomposiet gevelprofielen of rubber sportvloeren.

Advies rondom maatwerk vergt een brede deskundigheid. Omdat wij al sinds 2007 maatwerk voor projecten (nationaal en internationaal) realiseren, beoordelen wij snel de haalbaarheid van uw wensen en eisen. De mogelijkheden hierbij zijn eindeloos omdat we uit een breed scala aan circulaire & biobased producten kunnen kiezen. Advies nodig? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via info@fiberplast.nl of bel +31 (0)512 544715.

ORYZA

ORYZA

RISE – een echte blikvanger in ieder straatbeeld. Een straatverlichting armatuur gemaakt uit duurzaam rijstvliescomposiet. Fraai, onderhoudsarm en zeer bestendig tegen ongedierte.

ASML

ASML

Custom made straatmeubilair van gerecycled kunststof. Dit in opdracht van ASML in Eindhoven en in samenwerking met een designstudio. Hufterproof en volledig recyclebaar.

BABBOE

BABBOE

Speciaal antislip rubber matten op maat gesneden voor de bodem van een speciale bakfiets van CarQon. Anti-slip, slijtvast en vrij eenvoudig te reinigen. Maatwerk ten top!

BRIMOS

BRIMOS

Speciale verkeersborden voor Brimos gemaakt van NOWOOD rijstvliescomposiet in de kleur verkeersgrijs. Duurzaam, biobased en ook nog eens circulair! Lees meer hier!

N34

N34

Langs de Hunebed Highway, oftewel de N34, is op kleur gemaakt rijstvlies plaatmateriaal gebruikt ter decoratie van diverse viaducten. Fraai, bestendig en duurzaam!

VROONER

VROONER

Houtcomposiet geluidscherm in de kleur naturelbruin. Dit speciaal ontwikkelde Envirodeck Soundboard heeft een akoestische dempingswaarde van 35 dB! Graffitiproof en verkleurt niet.