Wij van Fiberplast vinden het belangrijk dat (potentiële) klanten een goed beeld krijgen van ons als bedrijf en de producten die wij leveren. Vandaar dat we de beloften hieronder even voor het gemak opsommen

1. Snel en persoonlijk contact

Het is belangrijk voor ons dat iedereen die interesse heeft in onze producten zo goed mogelijk bediend wordt. Dit is de reden dat wij vaak al binnen een enkele werkdag bericht geven en, indien mogelijk, een passende offerte opsturen. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen middels de chat, telefoon of contactformulieren!

2. Wij denken graag met u mee

Wij als bedrijf denken graag met u mee ten aanzien van uw specifieke project. Wij weten dat ieder project net even anders is! Ons uitgebreide assortiment staat ons vaak toe meerdere alternatieven aan te bieden die wellicht net iets beter aansluiten ten aanzien van uw budget, wensen of toepassing. Tevens zijn wij ook geen vreemde ten aanzien van maatwerk oplossingen.

3. Onze producten moeten snel en makkelijk in gebruik zijn

Wij begrijpen dat niet iedere klant van ons een “vakman” is of al ervaring heeft met onze producten. Om deze reden geven wij altijd detailleerde verwerkings- of montage voorschriften mee. Daarnaast zijn wij altijd beschikbaar om over uw specifieke toepassing persoonlijk advies te bieden. Voor de wat grotere projecten kunnen wij op aanvraag zelfs een leginstructie geven op locatie. Het is voor ons belangrijk dat met name onze sportvloer en composiet producten goed gemonteerd worden. Onze klanten moeten zo lang mogelijk kunnen profiteren van onze producten!

4. Al onze producten zijn duurzaam, veilig & verantwoord

Vrijwel alle producten in ons assortiment hebben een biobased of circulaire achtergrond. Niks voor niks zijn we aangesloten bij MVO Nederland. Het merendeel van onze producten zijn gemaakt van afvalstromen afkomstig van consumenten of industrie. Onze producten worden hierbij altijd op verschillende punten getest, wij vinden het belangrijk om onze klanten inzicht te bieden in wat ze precies krijgen. Denk hierbij aan testen omtrent pak-niveaus, kleurechtheid, brandklasse tot aan formaldehyde vorming. Meten is tenslotte weten!

5. Deskundig personeel

Wij werken reeds al meer dan 10 jaar met materialen bestaande uit gerecycled kunststof, composiet of rubber. Onze adviseurs hebben in die tijd een wereld aan ervaring en kennis op kunnen doen. Onze producten zijn al in een groot scala van toepassingen in met name Nederland & België verwerkt. Met deze kennis en ervaring in huis in onze zak kunnen we bijna altijd wel tot een oplossing komen met de klant. De referenties waarvan wij fotomateriaal beschikken plaatsen wij dan ook altijd met trots op onze website!