Dit weekend kon u in Eigen Huis & Tuin zien hoe de tegeldragers van Buzon werden toegepast bij het realiseren van een verhoogd dakterras in Apeldoorn. U heeft het helaas maar in een kort fragment echt duidelijk kunnen zien. Het eindresultaat liegt er echter niet om! Wij zijn dan ook bijzonder trots dat wij, in samenwerking met Buzon, materiaal hebben kunnen leveren voor dit fantastische programma.

 

Eigen huis & tuin over de vloer:

“Tom legt keramische tegels neer die de uitstraling van hout hebben. Met behulp van tegeldragers wordt het een strak geheel. Deze dragers zorgen er ook voor dat de tegels niet tegen elkaar aan komen te liggen, en daardoor geen geluid maken als je erover heen loopt. Met een waterpas zorg je voor een nóg strakker terras. Zorg ook voor een afschot; dat betekent dat het een beetje afloopt. Regen kan dan weglopen.“

 

Zie hier de transitie:

Voor

tegeldragers eigen huis en tuin

Tijdens

tegeldragers eigen huis en tuin

Na

tegeldragers eigen huis en tuin

 

Buzon PB

De Buzon PB serie is uiterst geschikt voor een veelvoud van toepassingen. Het is daarom helemaal niet raar dat de mensen achter Eigen huis & tuin voor deze drager hebben gekozen. Zo kunnen de PB dragers per stuk een statische belasting van maar liefst 1000 kg verdragen! De Buzon PB serie vloer- of tegeldragers kunt u direct bestellen d.m.v. een aanvraag via deze website of direct vanuit onze webshop www.tegeldrager.nl!