Snel naar

Zoeken

Zoek binnen alle enviro websites.

Loading

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van nieuwe producten door je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor je aanmelding
Dit mail adres bestaat al in onze database

Envirodeck nu ook bij Jongeneel verkrijgbaar

Door: W. Wieten - Fiberplast BV (12-02-2016 15:34:59)

Drachten, 12 februari 2016

Er is een bijzondere samenwerking tot stand gekomen tussen Koninklijke Jongeneel BV en de producent van Envirodeck; Fiberplast BV.

 

Via een landelijk netwerk van 43 vestigingen bedient Jongeneel zowel de lokale als de landelijk opererende professionele gebruiker van hout en bouwproducten. Fiberplast is de producent van Envirodeck houtcomposiet profielstrokenbekleding, een high-end composiet welke sinds de introductie in 2007 haar sporen ruimschoots heeft verdient.

 

De samenwerking tussen Jongeneel en Fiberplast heeft ertoe geleid dat het Envirodeck assortiment vanaf 1 februari verkrijgbaar is bij alle Jongeneel-vestigingen.

 

Een mooie stap voor iedereen. Gebruikers kunnen Envirodeck - onder dezelfde scherpe condities die zij voorheen bij Fiberplast gewend waren - via de lokale bouwspecialisten van Jongeneel betrekken. Bovendien heeft Jongeneel nu een extra premiumproduct in haar pakket waarmee tevens de mogelijkheid ontstaat om in projecten met hoge eisen op het gebied van brandclassificatie een gecertificeerde oplossing in houtcomposiet te bieden.

 

Envirodeck Marine Deck Antracietgrijs Envirodeck Solid Deck Cedarbruin

 

Daarbij haalt Jongeneel extra expertise van houtcomposiet in huis om zo de gebruiker, met name bij de iets complexere projecten, nog adequater van dienst te kunnen zijn.

 

De krachtenbundeling biedt echter meer voordelen.
Naast de levering van de standaard Envirodeck producten kan ook via Jongeneel gebruik worden gemaakt van de maatwerkmogelijkheden, de opstartinstructie en de 10 jaar Verzekerde Garantie die het merk (optioneel) biedt.

 

Kortom, voor alle partijen een win-winsituatie en voor Jongeneel en Fiberplast een sterke uitbreiding van de bestaande distributiekanalen!

Enviro websites