Snel naar

Zoeken

Zoek binnen alle enviro websites.

Loading

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van nieuwe producten door je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Bedankt voor je aanmelding
Dit mail adres bestaat al in onze database

Envirodeck nu met 10 jaar verzekerde garantie

Door: W. Wieten - Fiberplast BV (31-05-2012 17:27:53)

Kort na het behalen van het "Graydon financieel gezond certificaat" heeft Fiberplast opnieuw een mijlpaal bereikt.

 

Ingegeven door de economische ontwikkelingen in de bouwwereld werd door onze afnemers steeds vaker om een verzekerde garantie gevraagd.

 

Wij zijn verheugd dat wij u nu kunnen informeren dat u onze producten vanaf 1 augustus inclusief 10 jaar verzekerde garantie kunt aanschaffen. Wij zien deze certificering als een bevestiging van de onderscheidende kwaliteit van onze producten. 

Waarom een verzekerde garantie? 

De verzekerde garantie geeft onze afnemers de zekerheid dat onze garantiebepalingen daadwerkelijk iets voorstellen en dat eventuele schadeclaims zijn te verzilveren.

 

Wat is het verschil tussen "normale" garantie en een verzekerde garantie?

Garantie wil zoveel zeggen als de toezegging dat de geleverde producten bepaalde kwaliteiten of eigenschappen bezitten. Als die voortijdig verdwijnen, stelt de leverancier daar iets tegenover. Dat is ofwel vervanging ofwel reparatie dan wel een combinatie hiervan. Bij een verzekerde garantie gelden dezelfde uitgangspunten, maar worden de financiële gevolgen van deze aansprakelijkheid afgedekt met een verzekering.

 

Concluderend:

Een verzekerde garantie geeft de gedupeerde de zekerheid dat hij door de verzekeraar schadeloos gesteld wordt, ongeacht of de leverancier nog bestaat dan wel financieel draagkrachtig genoeg is.


Waarom een verzekerde garantie?

  • Afnemers worden gedwongen meer risicomijdend in te kopen
  • Houtcomposiet is voor veel opdrachtgevers nog steeds een relatief onbekend producte waardoor zij de risico's moeilijk in kunnen schatten
  • Onze afnemers worden steeds vaker geconfronteerd met een langere garantieperiode en/of onderhoudstermijn

 

De voordelen in het kort:

  • De afnemer loopt geen enkel (financieel) risico. Indien Fiberplast BV haar verplichtingen niet kan of wil nakomen, dan neemt de verzekeraar (HDI-Gerling Verzekeringen N.V.) deze over
  • In tegenstelling tot een reguliere garantie van 2 jaar, biedt de verzekerde garantie een dekking voor een periode van 10 jaar
  • Hoge dekking, leveringen tot € 2.500.000,00 worden gedekt door de verzekeraar
  • Op projectbasis kan een garantiecertificaat worden afgegeven


Wie is HDI-Gerling Verzekeringen N.V.?

HDI-Gerling is op het gebied van de Technische Verzekeringen een grote speler in internationale markt. HDI-Gerling verzekert grote industriële risico’s zoals infrastructurele projecten en raffinaderijen, maar ook de nieuwe dakkapel van een verbouwende huiseigenaar. Alles wat met techniek te maken heeft en waarvoor een verzekeringsbehoefte bestaat, wordt door HDI-Gerling verzekerd.

 

Een specialiteit van HDI-Gerling zijn de garantieverzekeringen waarbij zij garantiedekking afgeven op basis van nader overeen te komen eigenschappen van producten. Daarnaast is HDI-Gerling als één van de weinige verzekeraars in staat om omvangrijke en complexe garantiesystemen zoals van Fiberplast BV af te dekken.

 

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte, klik dan hier.

 

Fiberplast: transparant en betrouwbaar.

Enviro websites